(Foto: PR)
(Foto: PR)

Waterpolotoernooi AZL goed verlopen

Actueel 117 keer gelezen

LEIDSCHENDAM - Afgelopen weekend is het laatste mini-waterpolotoernooi van 2012 gehouden. Eind van de middag hebben 74 enthousiaste waterpoloërs zich verzameld bij Zwembad de Fluit. Daar waren ze te gast bij de Algemene Zwemvereniging Leidschendam (AZL), die de 11 verschillende verenigingen gastvrij onthaalde in een in kerstsfeer gestoken accommodatie.

Binnen een half uur was iedereen omgekleed en ingedeeld in een wedstrijdschema.

Voor AZL deden Faye, Casper, Cynthia, Imre, Wouter, Dianne en Neil mee. Het is leuk om te zien dat de leeftijd of ervaring in de wedstrijd niet uitmaakt omdat iedereen een tegenstander van zijn eigen niveau kiest. Zo ontstaan er leuke individuele wedstrijdjes en kan Cynthia die voor de 8ste keer mee doet samen met Dianne die voor de derde keer meedoet een team vormen.

Bij een andere vereniging zwom Danielle mee, een echte waterliefhebber en schoonzwemster, voor haar was dit haar eerste ervaring met waterpolo en ze deed dat niet onverdienstelijk. Dit is waar de mini-waterpolotoernooien voor zijn bedoeld, om kinderen van 6 tot 12 jaar, op een leuke manier kennis te laten maken met waterpolo. Er is dan ook geen winnaar, of eigenlijk, zijn er alleen maar winnaars.

Na precies twee uur waren alle wedstrijden gespeeld. Alle deelnemers hebben een aandenken aan dit evenement gekregen en zullen ongetwijfeld heerlijk hebben geslapen.

Wij wensen u een heerlijke kerst en een geweldige jaarwisseling en hopen u in 2013 te zien bij AZL.

Uit de krant