Afbeelding

Wijkpicknick Leidschenveen

Actueel 26 keer gelezen

Leidschenveen - De Stichting Cultureel Leidschenveen organiseert op zondag 30 juni vanaf 11.00 uur, met steun van de gemeente Den Haag, voor alle inwoners van Leidschenveen een grote wijkpicknick op de grasvelden van Stadsboerderij Landzigt.

Mochten de weergoden niet meewerken, dan zal de picknick binnen in de boerderij plaatsvinden. Dus het gaat altijd door.

Alle deelnemers maken thuis een gerecht en nemen dit gerecht en het recept mee naar de boerderij. Van alle gerechten wordt een mooi buffet samengesteld. De deelnemers kunnen onder het genot van een drankje en passende muziek met elkaar genieten van al de (multiculturele) gerechten, recepten uitwisselen en met elkaar in gesprek komen.

Er zijn kinderactiviteiten, muzikale optredens, een ruilmarkt voor kookboeken en recepten, er zijn kraampjes met streek- en biologische producten en er is een lezing over wijn. Daarbij kun je gratis wijn en Italiaanse koffie proeven. Voor servies, bestek en picknickkleden wordt gezorgd.

Meer informatie op www.stichtingcultureelleidschenveen.nl. Om alles goed te kunnen regelen wil de organisatie graag weten hoeveel deelnemers er komen. Je kunt je opgeven via st.cultureelleidschenveen@gmail.com. Maar ook zonder opgave vooraf is men welkom op de Leidschenveense wijkpicknick, alleen, met de buren of met de hele familie.

Uit de krant