Stompwijk Summerland nadert

Actueel 17 keer gelezen

Stompwijk - Nog anderhalve week en dan is het zover. De organisatie van het Stompwijkse festival 'Stompwijk Summerland' is klaar voor een mooi weekend muziek en gezelligheid. Dit driedaagse festival is het startsein van een reeks gezellige evenementen in dit dorp. Een zomers feest met zowel bekende artiesten, als opkomend talent.

Stompwijk Summerland gaat vrijdagavond om 19.30 uur van start met de 90's Eve. Deze avond zal, in tegenstelling tot andere jaren, toegankelijk zijn voor iedereen die een toegangskaart weet te bemachtigen. Tijdens deze avond zijn in de tent optredens van onder meer Dune, the Scooter Experience en T-Spoon. Daarnaast is de inmiddels bekende 'StarBeatz' het podium voor de formatie van Yellow Claw.

Zaterdag 6 juli

Zaterdagavond 6 juli start met een 'fout uur' om 20.30 uur in de 'StarBeatz' met aansluitend een optreden van Barry Badpak. Hierna zullen de artiesten Mooi Wark en Johannes Rypma een optreden verzorgen in de tent van Stompwijk Summerland. Dj Nilo, een bekende Stompwijkse dj, zal zijn platen draaien in de 'StarBeatz', een open lucht arena. Bijzonder is de band Mooi Wark, een aantal jaren geleden ook een graag geziene gast tijdens het Stompwijk Summerland festival.

Zondag 7 juli Familiedag

Zondag 7 juli gaat Stompwijk Summerland van start om 13:00 uur voor de allerkleinsten uit het dorp. Tijdens de Wereld Wonder kindermiddag kunnen de kinderen allerlei leuke spelletjes doen en is er een optreden. Hierna zal om 15.30 uur de tent haar deuren openen en wordt de middag/avond vervolgd met een optreden van Out of Control en een Stompwijk Quiz. In de StarBeatz zal een competitie buikschuiven plaatsvinden en is er de mogelijkheid voor kinderen van 11 t/m 15 jaar de fijne kneepjes van het vak 'diskjockey' te leren. Hierna zal Dj Nilo het weekend afsluiten met een set van bijna 3 uur.

Kaartverkoop

Voor vrijdag 5 en zaterdag 6 juli zijn toegangskaarten nodig. De entree op zondag 7 juli is gratis. De kaarten voor zowel vrijdag al zaterdagavond zijn te bestellen via de site www.stompwijksummerland.nl en kosten €15,- per stuk (ex fee). Ook is het nog mogelijk kaarten te kopen bij café de Gouden Leeuw (Stompwijk) en café de Meester (Zoeterwoude). Voor meer informatie, bekijk de website www.stompwijksummerland.nl.

Uit de krant