Er werd niet alleen gesport, maar ook geknutseld (foto: Ap de Heus).
Er werd niet alleen gesport, maar ook geknutseld (foto: Ap de Heus).

Sport en spel tijdens Kastanje Events

Actueel 163 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Vorige week vonden de Kastanje Events plaats in Leidschendam-Voorburg. Meer dan 100 kinderen in de leeftijd van 6 tot 15 jaar namen deel aan 12 verschillende activiteiten. Deze activiteiten werden gedurende de hele week aangeboden door de sport- en culturele organisaties met ondersteuning van Sport en Welzijn.

Zo konden de kinderen bijvoorbeeld op woensdag kennismaken met een heuse bokstraining aan de Dobbelaan bij LV Boxing, maar was er ook een druk bezochte filmmiddag bij de Bibliotheek. Op donderdag konden de kinderen bij de Budoclub Voorburg veilig leren vallen en s´avonds ontving SG de Vliet waterpolo toppers in de dop in zwembad Forum Kwadraat. Bij karateclub Ruud Muller Dojo kon je deelnemen aan lessen in de harde karatevorm Kyokushin. Andere deelnemers waren o.a. BC Orbiton, SOS-Voorburg en Catch. Alle deelnemers hebben met veel plezier kunnen kennismaken met de verschillende activiteiten.

In de voorjaarsvakantie organiseert Sport en Welzijn de Krokus Events middels dezelfde aanpak. Hiermee ondersteunt SenW de sport- en cultuur verenigingen met als doel het bieden van leuke activiteiten in de vakantie en het verder verhogen van de sport- en cultuur deelname binnen de gemeente Leidschendam-Voorburg.

Bij Catch kon je een clinic honk/softbal volgen (foto: Michel Groen).
In de sporthal bij basisschool De Parachute kon je ondermeer oefenen in free style running (foto: Dick Janssen).
Taekwondotraining in sporthal Essesteijn (foto: Ap de Heus).
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant