Sharon Jagesar uit Leidschenveen is finalist bij de verkiezing van Miss India Holland 2016 (foto: PR).
Sharon Jagesar uit Leidschenveen is finalist bij de verkiezing van Miss India Holland 2016 (foto: PR).

Leidschenveense Sharon finalist Miss India Holland

Actueel 940 keer gelezen

Leidschenveen - Sharon Jagesar uit Leidschenveen is een van de 13 finalisten van de Miss India Holland 2016 verkiezing. Op 27 februari zal zij te zien zijn op het podium in het Atrium Stadhuis Den Haag. Daar zal zij tijdens haar talentenronde, zoals elke andere miss, iets doen wat haar gelukkig maakt.

Sharon is 21 jaar en zit in haar laatste studiejaar van HBO-rechten. Momenteel loopt zij stage bij een notariskantoor in Delft en binnenkort is zij daar werkzaam als notarieel medewerkster. "Ik wil door mee te doen meiden van Indiase cultuur inspireren om naar de voorgrond te treden", aldus Sharon. "Niet alleen, omdat wij mooi zijn, maar ook een inhoud hebben met vele kwaliteiten en mooie doelen hebben. Zolang je je zelf bent, ben je uniek en op je eigen kracht kan je alles bereiken in het leven."

"De titel miss India Holland zou voor mij verschillende deuren openen, waardoor ik beauty en brains bijeen kan brengen", vervolgt de Leidschenveense. "Mijn interesse ligt bij het opkomen voor rechtvaardigheid en gelijkheid. Ik denk voornamelijk aan ouderen. Wie wij nu zijn en wat wij nu hebben, hebben wij deels te danken aan de generaties voor ons. Jongeren zijn onze toekomst, maar wij moeten ons ook inzetten voor ouderen. Zonder hen hadden wij geen basis voor bepaalde dingen in ons leven gehad. Ouderen zijn vaak zelf afhankelijk en trekken niet aan de bel, omdat ze bang zijn onverzorgd achtergelaten te worden. Ik wil een rechtvaardige en eerlijke samenleving waarin ouderen meer gerespecteerd worden en de liefde krijgen die zij verdienen."

"Mijn ambities t.a.v. MIH zijn de meiden met een Indiase cultuur naar voren te halen samen met MIH door als eerste de kroon te bemachtigen. Mijn ambitie is om mensen te laten zien dat ik mooi ben van buiten, maar dat alles wat mij laat stralen van binnen uit komt. Niet alleen mijn uiterlijk. Zonder mijn persoonlijkheid had ik nu niet gestaan waar ik sta. Ik wil de lat voor de meiden in onze samenleving hoger leggen, zodat zij nog meer hun best doen om het beste van zichzelf naar voren te brengen. Ik wil dat de hele wereld mij kan zien stralen als persoon en daarnaast zal ik proberen zoveel mogelijk mijn innerlijke schoonheid te laten stralen."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant