Logo hetkrantje-online.nl
Britt won vier kaarten van Drievliet en kan in de vakantie nog een keer een bezoek brengen aan het attractiepark (foto: DJ).
Britt won vier kaarten van Drievliet en kan in de vakantie nog een keer een bezoek brengen aan het attractiepark (foto: DJ).

Vier kaartjes Drievliet voor inzender enquête Het Krantje

  •   61 keer gelezen   Actueel

Leidschendam - Britt Duyvestijn kan in de laatste weken van deze zomervakantie nog een keer met haar gezin naar Attractiepark Drievliet. Zij kreeg de kaarten onlangs overhandigd namens Het Krantje.

De 28-jarige Leidschendamse heeft deelgenomen aan het lezersonderzoek dat in het eerste kwartaal van 2016 plaatsvond in Leidschendam en Voorburg. Dit onderzoek werd uitgevoerd door Gerjan van Eeren in het kader van zijn afstudeeropdracht voor de opleiding Small Business en Retailmanagement aan de Hogeschool Rotterdam. Van de verspreide onderzoeksformulieren werden 660 vragenlijsten geretourneerd. Op één na kenden alle ondervraagden Het Krantje (99,8%). Maar liefst 92,2% leest Het Krantje wekelijks en 5% om de week. Het gemiddelde rapportcijfer dat de deelnemers aan het onderzoek Het Krantje geven is een 7,9. De resultaten van het onderzoek worden binnenkort gepubliceerd.

Britt leest Het Krantje iedere week en gaf het huis-aan-huisblad zelfs een 8. Zij leest de lokale krant met name voor allerlei informatie en om op de hoogte te blijven van wat re speel in de directe omgeving. "Ga zo door", meldde Britt op het enquêteformulier. Zij vindt de krant makkelijk te lezen en de verhouding beeld en tekst prettig. Als tip/suggestie aan de redactie gaf zij mee dat er wat haar betreft ondernemers in de regio nog wel wat meer in de spotlight gezet mogen worden.

Meer berichten