Jazztrio Take Three (foto: Ot Douwes).
Jazztrio Take Three (foto: Ot Douwes).

Jeugdplein met podium op Cultureel Zomerfestival

Actueel 79 keer gelezen

Voorburg - Zaterdag 27 augustus vindt het tweede Buitenpodium Talentenloods van dit seizoen plaats tijdens het Cultureel Zomerfestival in winkelcentrum Julianaplein.

Dit jaar komt het muziekpodium op een eigen Jeugdplein naast de McDonalds. Door de Meet&Match-bijeenkomst van het Vrijwilligerspunt Leidschendam-Voorburg is het idee voor een Jeugdplein ontstaan en zal op dit plein zowel muziek als activiteiten van organisaties voor de jeugd te vinden zijn. Het programma voor het muziekpodium is zo goed als rond. Pratish Nagesar zal met zijn keyboard optreden, er zijn solo-optredens met zang door Eline Vieveen, Fleur Jacobs en Rosa Bloemen.

De bands die optreden zijn Maybe Next Time, Takeaway Facepalm, Kenny en het jazztrio Take Three. Er is een gastoptreden van de jonge meidenband Sugar Skulls uit Scheveningen. Van 16.00 tot 17.00 uur draait DJ Dennis Massar. De presentatie is in handen van Angelique Schipper. Het buitenpodium wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Leidschendam-Voorburg, Drumschool Voorburg en Muziek Haenen die de benodigde instrumenten beschikbaar stellen.

Nieuw seizoen open podium
Het nieuwe seizoen begint op donderdagavond 13 oktober in Dekker's Hoeve. Ben je tussen de 12 en 21 jaar en wil je optreden met zang, dans, theater, literatuur of wil je een ander talent voor het voetlicht brengen? Meld je aan op de site van Talentenloods

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant