Burgemeester Klaas Tigelaar en wethouder Floor Kist openden het Mantelzorgcafe.
Burgemeester Klaas Tigelaar en wethouder Floor Kist openden het Mantelzorgcafe.

Mantelzorgcafé in bibliotheek feestelijk geopend

Actueel 90 keer gelezen

Voorburg - Burgemeester Klaas Tigelaar en Wethouder Floor Kist hebben donderdag 22 september het Mantelzorgcafé in de bibliotheek in Voorburg geopend, onder toezicht van de organiserende partners, Bibliotheek aan de Vliet, Florence, Stichting WOeJ en WZH woonzorgcentra Haaglanden.

Vele mantelzorgers waren aanwezig op de opening. Burgemeester Klaas Tigelaar heette hen welkom en sprak hen nog woordje toe. Daarna werd er een drankje en een hapje genuttigd om de opening te vieren en samen elkaar even te spreken. Ook was er live muziek door de 'Gehoorgangsters'.

Maandelijks
Onder het MOM van 'mantelzorgers ontmoeten mantelzorgers' is het Mantelzorgcafé vanaf heden elke vierde donderdag van de maand open, met steeds een wisselend thema, zoals omgaan met moeilijk verstaanbaar of veranderd gedrag, grenzen stellen en de balans hervinden. Ook kan men zelf een thema aandragen. Zorgt u voor een naaste? Kom dan eens langs in de bibliotheek voor een hapje, drankje, praktische informatie en steun. Mantelzorgers kunnen ervaringen met elkaar uitwisselen tijdens het mantelzorgcafé en er worden regelmatig sprekers uitgenodigd door de organiserende partners. Het Mantelzorgcafé wordt maandelijks gehouden in de bibliotheek aan de Koningin Julianalaan 257 te Voorburg.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant