In de Verkiezingskrant komen alle lijsttrekkers aan het woord, alsmede  enkele inwoners (foto van cover Verkiezingskrant).
In de Verkiezingskrant komen alle lijsttrekkers aan het woord, alsmede enkele inwoners (foto van cover Verkiezingskrant).

Verkiezingskrant Leidschendam-Voorburg 2018 is uit

Actueel 1.222 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - In het hart van Het Krantje van woensdag 7 maart vindt men de Verkiezingskrant in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018.

Met een voorwoord van burgemeester Klaas Tigelaar komen verder alle lijsttrekkers van de deelnemende partijen (Gemeentebelangen GBLV, VVD, D66, CDA, PvdA, GroenLinks en ChristenUnie-SGP) aan het woord, alsmede een aantal inwoners die zich uitspreken over enkele zaken die momenteel spelen in de gemeente.

Ook kunt u zien hoe en waar u kunt stemmen, is er aandacht voor de Stemwijzer en kan men zien waar en wanneer er verkiezingsdebatten worden gehouden. 

Verder staat er een verkiezingskalender in de krant met alle aan de gemeenteraadsverkiezingen gerelateerde activiteiten en de data van afscheid van de oude en installatie van de nieuwe gemeenteraad.

Tot slot een vermelding van de kandidatenlijsten, zodat u uw favoriet vast kunt uitkiezen. Maar vergeet vooral ook niet om te gaan stemmen op woensdag 21 maart!

De Verkiezingskrant is tevens te lezen via deze link: https://www.jambooty.be/nl/document/2017283.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant