De coverband PlayAfter is een van de twee bands die optreden tijdens de benefietavond (foto: pr).
De coverband PlayAfter is een van de twee bands die optreden tijdens de benefietavond (foto: pr).

Benefietavond bij Hijdra voor Daniël den Hoed Stichting

Actueel 801 keer gelezen

Leidschendam/Den Haag - Maar liefst twee bekende bands - coverband PlayAfter en ROUTE 15 - spelen op 7 april in Partyboerderij Hijdra op deze alweer derde benefietavond ten bate van de Daniel Den Hoed Stichting.

Initiatiefnemer Frans van Roon uit Leidschendam en fietsvriend Joris Bruseker hebben zich met hun begeleiders John en Mayo Polling en Cynthia Bruseker als team XitingLife (www.xitinglife.nl) ingeschreven voor de Tour for Life 2018, een monstertocht van 1300 km op de fiets van Italië naar Zuid-Limburg. Zij zamelen geld in voor de Daniël Den Hoed Stichting in Rotterdam, dat zich specialiseert in onderzoek naar individuele kankertherapieën.

De Tour for Life Music Night vormt onderdeel van de benefietacties om hiervoor geld in te zamelen. Het entreegeld van €10 komt voor 100% ten goede aan de Daniël den Hoed Stichting. De entreeprijs is inclusief koffie en thee bij binnenkomst, een hapje gedurende de avond, live muziek en een spannende loterij met mooie prijzen, zoals een weekend in BMW cabrio rijden, een weekend naar Winterberg, een Policehorloge, planten, mooie wijn en diverse cadeau- en dinerbonnen. Het feest duurt van 20.00 tot ongeveer 01.00 uur.

Toegangskaarten reserveren via fransvanroon@casema.nl of via tel. 070 - 3271741 / 0615297640. Er zijn tevens kaarten verkrijgbaar op de avond zelf. Doneren kan ook, via www.tourforlife.nl/frans-van-roon.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant