Handtekeningen verzamelen en het maken van een selfie (met o.a. Ton Beugelsdijk) was vooral bij de jeugd  een hoogtepunt (foto: Ap de Heus).
Handtekeningen verzamelen en het maken van een selfie (met o.a. Ton Beugelsdijk) was vooral bij de jeugd een hoogtepunt (foto: Ap de Heus).

Veel belangstelling voor open dag ADO Den Haag

Actueel 353 keer gelezen

Forepark - De Open Dag 2018 van ADO Den Haag was zondag weer één groot succes. Het was genieten geblazen in de stralende zon. Er verzamelden zich ongeveer 10.000 fans in en rondom het Cars Jeans Stadion.

De dag begon met de clinics die op het veld van het stadion werden gegeven door trainers uit de jeugdopleiding van ADO Den Haag en speelsters van ADO Den Haag Vrouwen. De clinics waren binnen een mum van tijd volgeboekt. Het was een leerzame én superleuke ervaring voor de voetballertjes. Onder toeziend oog van hun ouders kwam voor de deelnemers een droom uit: voetballen in het Cars Jeans Stadion.

Terwijl de clinics begonnen, begon het parkeerterrein voor de hoofdingang van het stadion al lekker vol te stromen. Daar stonden leuke attracties, kraampjes, horeca en natuurlijk het podium. De terrassen zaten vol en er stonden rijen bij alle attracties. Die waren er in alle soorten en maten. Uiteraard was daarbij ook rekening gehouden met het weer, met een waterbaan en een bad. Bij alle andere kraampjes, zoals die van Merchandise, ADO Kids en de stands in de Ladies Area, was het ook razend druk. Dat gold tevens voor de eSports stand, waarbij kinderen een potje konden spelen tegen eSporter Mitchel Denkers.

Na optredens van meerdere artiesten verscheen presentator Dennis Weening op het podium. Hij startte met de aankondiging van Samantha Steenwijk, die een spetterend optreden neerzette. Daarna was het tijd voor het hoogtepunt van de dag, de spelerspresentatie; te beginnen met de ADO Vrouwen en eSporter Mitchel. Onder luid gejuich werden vervolgens de spelers van de selectie, met voor iedereen een persoonlijk woordje, het podium op geroepen.

Na de spelerspresentatie kregen de supporters de kans om een selfie met een speler te maken of een ouderwetse handtekening te scoren. Tot het einde van de middag bleven de spelers daarmee zoet. Maar ze ondergingen het met een brede glimlach. En dat allemaal onder muzikale begeleiding van onder anderen DJ Bronx, DJ Billy de Kit, De Kraaien en Sidekick.

Foto's: Ap de Heus

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant