Afbeelding

Een bosje tulpen plukken in Leidsenhage

Actueel 1.256 keer gelezen

Leidschendam – De lente staat weer voor de deur en daarom geeft Leidsenhage ook dit jaar weer een bos tulpen cadeau aan alle bezoekers. Op zondag 31 maart staat een heuse Tulpenpluktuin, met maar liefst 50.000 tulpen, in Leidsenhage. Alle bezoekers van het winkelcentrum worden uitgenodigd om een eigen bos tulpen te komen plukken in de tulpenpluktuin. 

Leidsenhage brengt de lente naar haar bezoekers! Na een succesvolle eerste editie in 2018 met 30.000 tulpen, kom Leidsenhage dit jaar met maar liefst 50.000 tulpen. Alle bezoekers van het winkelcentrum mogen hun eigen bosje tulpen komen plukken. Vanaf 12:00 uur start het plukken in de kleurrijke tuin, totdat de laatste tulp geplukt is (uiterlijk 17:00 uur). De bezoekers krijgen een handig tasje om het geplukte bosje in mee te nemen. De tas kan in de tuin gevuld worden met 15 tulpen naar keuze. De verschillende kleuren tulpen komen uiteraard allemaal van Nederlandse bodem! 

Om een gratis bos tulpen te plukken moeten bezoekers de Leidsenhage Vernieuwt klantenkaart tonen. Heeft men de klantenkaart nog niet, dan kan deze ter plekke aangemaakt worden. De klantenkaart is gratis en gemakkelijk aan te vragen via de Leidsenhage Vernieuwt app of via de website. 

Over Mall of the Netherlands
Om van het verouderde Leidsenhage een internationaal retail-icoon te maken, investeert Unibail-Rodamco-Westfield meer dan 500 miljoen euro in het gebied. Met 117.000 m2 vloeroppervlak biedt Mall of the Netherlands straks ruimte aan flagship stores van topmerken, winkels van lokale ondernemers en allerlei hippe horecaconcepten. Daarnaast huisvest het onder andere een bioscoop met tien zalen, versmarkt Fresh! en boetiekgebied The Gallery. In 2020 staat de feestelijke opening gepland.

Het hypermoderne en compleet overdekte gebouw vol staal, glas en duurzame toepassingen is ontworpen door MVSA Architects en ontwikkeld in samenwerking met de gemeente Leidschendam-Voorburg. Volg de vernieuwing van Leidsenhage op leidsenhagevernieuwt.nl en mallofthenetherlands.com.

Leidsenhage is te volgen op www.leidsenhagevernieuwt.nl en via https://www.facebook.com/LeidsenhageVernieuwt/ 
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant