Nieuwe goede doelen en bestuur Lions VPM | HetKrantje-Online.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226556&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo hetkrantje-online.nl
President Marianne Knijnenburg, Nicole de Groot-Budé en president 2019-2020 Gertrude Borsboom (foto Floris Heukensfeldt Jansen).
President Marianne Knijnenburg, Nicole de Groot-Budé en president 2019-2020 Gertrude Borsboom (foto Floris Heukensfeldt Jansen).

Nieuwe goede doelen en bestuur Lions VPM

  •   146 keer gelezen   Actueel

Voorburg - Het was 13 juni was een bijzondere dag voor Lionsclub Voorburg Prinses Marianne. Niet alleen werden de goede doelen voor het komende jaar bekend gemaakt, ook droeg president Marianne Knijnenburg de voorzittershamer over aan haar opvolger Gertrude Borsboom.

Clubpresident Marianne Knijnenburg: "We gaan het komende jaar stevig de handen uit de mouwen steken voor deze mooie goede doelen. Het KDC Aandachtslab, een kinderdagcentrum voor kinderen met ernstige, meervoudige beperkingen, heeft rolstoeltoegankelijke deuren nodig. KiKa is het tweede goede doel. Het derde doel is sporters met een verstandelijke beperking naar de Special Olympics in Den Haag in 2020 helpen. Medisch Centrum Haaglanden Antoniushove heeft hard een huiskamer nodig, voor het voeren van zogenaamde slechtnieuwsgesprekken op de polikliniek neuro-oncologie. WOeJ wil graag in ontmoetingscentrum De Plint het project 'Bewegen voor ouderen' opstarten, maar heeft daarvoor oefen- en hulpmiddelen nodig. Het Huygens Festival gaan we helpen met een bijdrage waardoor het bespelen van de Marianne-vleugel in Museum Swaensteyn mogelijk wordt."

"Om de goede doelen te kunnen helpen, organiseren we op 9 november de 20e Prinses Marianne Bridgedrive", kondigt Knijnenburg aan. "En we gaan aan de slag voor de nieuwe editie van de Goede Doelen Krant, die in samenwerking met Het Krantje uitkomt op 23 oktober. We hopen dat vele ondernemers een advertentie zullen plaatsen, zodat de goede doelen hun project kunnen gaan uitvoeren. En we gaan voor het eerst een Life Support Training, een reanimatiecursus organiseren en tweedehands boeken verkopen in een voorheen leegstaand winkelpand. Dit alles in het nieuwe Lionsjaar. Met Gertrude Borsboom als president en Nicole de Groot-Budé als vicepresident. Met een gerust hart heb ik de voorzittershamer overgedragen. Nicole is een van de nieuwe leden, die ik op 9 januari heb mogen installeren. Zeven nieuwe clubleden, een prachtige groep enthousiaste vrouwen die al helemaal hun draai in onze club hebben gevonden."

Marianne vervolgt: "Midvliet Tv was enthousiast over de enorme inzet van onze club voor de goede doelen en stelde voor een special over onze club te maken. Alice Hooft en cameraman Evert Vollebregt waren te gast. Ik vond het geweldig leuk om te vertellen over onze prachtige club, waar ik echt apetrots op ben. Kees van der Leer schoof aan en heeft een stukje van de Parademars, gecomponeerd door Prinses Marianne, laten horen. Prachtig! Frank Marcus sloot ook nog aan bij het interview. Hij reikte de hoogste Lions-onderscheiding, het Melvin Jones Fellowship, uit aan clublid Margaret Diekhuis als dank voor haar grote inzet voor de club en de Lions organisatie."


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226556&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768107&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226558&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>