Kinderen konden, voorzien van plastic handschoenen, graffiti leren spuiten (archieffoto 2018: Ot Douwes).
Kinderen konden, voorzien van plastic handschoenen, graffiti leren spuiten (archieffoto 2018: Ot Douwes).

Blockjam Voorburg in Park Vreugd en Rust

Actueel 363 keer gelezen

Voorburg - Na een succesvolle eerste editie in 2018 in het skatepark bij Leidsenhage, vindt BLOCKJAM dit jaar weer plaats in de gemeente en wel op zaterdag 21 september in Park Vreugd en Rust te Voorburg.

BLOCKJAM wordt voor en door jongeren georganiseerd door initiatiefnemer Stichting Aight, in samenwerking met de gemeente Leidschendam-Voorburg, de jongerenraad en wijkgerichte organisaties. Tijdens dit gratis cultureel, creatief, informatief en sportief wijkevenement wordt groots uitgepakt met veel leuke optredens, workshops, open podia en nog veel meer activiteiten.

Tussen 12:00 en 18:00 wordt er een breed scala aan activiteiten aangeboden waaraan iedereen gratis kan deelnemen. Denk daarbij aan DJ, Rap, Cajon, Graffiti workshops, breakdancebattles, maar ook boksclinics van LV Boxing en komt er een Panna Knok Out. Daarnaast zullen verschillende verenigingen, organisaties en instanties zichzelf presenteren en informatie verschaffen over hun vaste aanbod.

Op het open podium zullen gedurende de dag verschillende optredens plaatsvinden van onder andere The Sin Bin, The Aces, 54 GANG, Delayded Ape en rappers Kevin Bright en YB. En verder dansoptredens van MOVES!, The Dance Factory, Creasi, LivenDance. Ook krijgen talenten uit de wijk de kans hun skills te laten zien.

Meld je aan voor het open podium via info@aight.nu. Meer informatie is ook te vinden op www.blockjamdenhaag.nl, op facebook of instagram.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant