Impressie van een recreatiewoning aan het water in recreatiegebied Vlietland (foto: pr).
Impressie van een recreatiewoning aan het water in recreatiegebied Vlietland (foto: pr).

Start ontwikkeling recreatiewoningen in Vlietland

Algemeen 3.082 keer gelezen

Leidschendam - Dutch Lake Residence is gestart met de ontwikkeling van recreatiegebied Vlietland in Leidschendam. Hiervoor sloot het bedrijf – een samenwerking tussen Kondor Wessels Vastgoed en DGI Ventures – afgelopen zomer al een koopovereenkomst met Vlietland. 

Het groene en waterrijke gebied van ruim 22 hectare is centraal gelegen tussen Leidschendam, Voorschoten, Leiden, Den Haag en Wassenaar. Met deze gebiedsontwikkeling wordt Vlietland in de loop van volgend jaar één van de meest veelzijdige en aantrekkelijke recreatiegebieden van Nederland.

Met de start van de gebiedsontwikkeling worden de plannen voor het landschap en de architectuur verder uitgewerkt. Er wordt gewerkt aan een duurzaam plan voor de realisatie van 222 luxe recreatiewoningen. Hoogwaardige kwaliteit wordt het uitgangspunt van het ontwerp. Natuurlijk design dat opgaat in het landschap. De duurzame recreatiewoningen moeten luxe en comfort bieden door hun ideale ligging - op riante kavels - direct aan het water of beschut gelegen in het bos. Naar verwachting zullen de plannen in 2020 gereed zijn.

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven op dutchlakeresidence.nl en worden op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen en verkoop van de recreatiewoningen in Vlietland, waar naar verwachting in de loop van 2020 meer over bekend zal zijn.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant