Zo’n zes jaar geleden startte Mandy Storm met het schrijven van eigen songteksten met haar ukelele erbij om een melodie te maken (foto: pr).
Zo’n zes jaar geleden startte Mandy Storm met het schrijven van eigen songteksten met haar ukelele erbij om een melodie te maken (foto: pr).

Gasten in Kakafonie bij Midvliet FM

Actueel 587 keer gelezen

Leidschendam - Tijdens het radiopgrogramma Kakafonie van Midvliet FM zijn zondag 8 augustus Maral van der Spek en Mandy Storm te gast. 

Om 12:30 uur is Maral (van der Spek) te horen in Kakafonie. Ze komt haar single ‘Be Someone’ laten horen. Het nummer ‘Be Someone’ gaat over de onzekerheid die ontstond toen er geen optredens meer plaats konden vinden in de coronaperiode en toen het leven zo anders werd. Maral stond op haar vierde jaar al voor het eerst op een podium. Toen ze 8 jaar werd, stond ze tussen allerlei grote namen in haar eerste musical in het Nieuwe Luxor Theater te Rotterdam. Meer professionele musicals volgden en daarnaast begonnen ook de optredens als zangeres. Een logische vervolgstap was een muzikale opleiding aan het Codarts Conservatorium. 

Mandy Storm

Om 13:30 uur komt Mandy Storm naar de studio van Midvliet om in Kakafonie haar nieuwe single ‘I won’t tell’ te laten horen. De 34-jarige Mandy Storm is zolang ze zich kan herinneren al met muziek bezig. Ervaring in het zingen mocht zij opdoen met gastoptredens bij o.a. J&J two men Company. Zij heeft een aantal zanglessen gevolgd bij Marion van Waarden. Op dit moment is Mandy zangeres bij de coverband Mezzup, zingt zij in een akoestische setting en er staan nieuwe plannen op het programma voor een nieuwe band. Solo werkt zij aan haar eigen muziek en teksten. Zo’n zes jaar geleden startte Mandy Storm met het schrijven van eigen songteksten met haar ukelele erbij om een melodie te maken. Al haar songteksten zijn gebaseerd op gebeurtenissen uit haar eigen leven en vormen een soort dagboek. ‘I won’t tell’ gaat over dat het lastig is je hart opnieuw open te stellen voor de liefde nadat je hart gebroken is geweest.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant