Michaela Poort en Irma van der Meer voor de Oosterse poort van de prachtige yogaruimte in Nootdorp.
Michaela Poort en Irma van der Meer voor de Oosterse poort van de prachtige yogaruimte in Nootdorp.

Rust, kalmte, herstel en ontspanning bij Mica Yoga

Algemeen 162 keer gelezen

Michaela Poort en Irma van der Meer zijn dolblij dat de deuren van Mica Yoga weer open zijn. Vanwege alle coronamaatregelen was dat lange tijd niet mogelijk. Toch bleef het team positief en is er achter de schermen niet alleen hard gewerkt aan een fonkelnieuwe yogaruimte, maar ook ging het programma - weliswaar online - gewoon door.

Mica Yoga heeft een prachtig pand betrokken aan de Gildeweg 32A in Nootdorp. “Er is destijds twee maanden lang knetterhard gewerkt”, vertelt Michaela. “Toen we net open waren, moesten we helaas weer dicht vanwege de coronapandemie.” 

In coronatijden ontstonden er ook mooie initiatieven; zoals een compleet online-programma (met zo’n 100 lessen) dat nog steeds te volgen is. Ook kregen de website en webshop een flinke boost.

Relaxt en rustgevend
Michaela en Irma zijn hartstikke verheugd dat alles weer voor een groot deel terug is naar het oude normaal. In twee prachtige zalen van in totaal 325 vierkantenmeter worden weer volop lessen, cursussen en massages gegeven. “Daarnaast hebben we een yogawinkel, verkopen wij onze eigen kledinglijn en is er een heerlijke loungehoek”, vervolgt Irma. De Oosterse uitstraling van het pand is zelfs zo relaxt en rustgevend, dat bezoekers bij binnenkomst feitelijk al de spanning van hun schouders laten glijden. “Dat horen wij inderdaad vaak”, zegt Michaela.

Persoonlijke aandacht
Het tweetal somt graag de belangrijkste elementen van Mica Yoga op, zodat toekomstige bezoekers en geïnteresseerden precies weten wat Mica Yoga allemaal omvat: “Wij zijn 7 dagen per week geopend en geven maar liefst 58 lessen per week. De eerste proefles is gratis! Er wordt gewerkt met gediplomeerde en gepassioneerde docenten, de lessen zijn voor alle leeftijden. Je hoeft niet lenig te zijn en er is persoonlijke aandacht. De lessen worden altijd afgesloten met een kopje thee!”

Adem- en meditatielessen
Neem contact op met Mica Yoga voor alle bekende lessen en workshops. Ook zijn er diverse nieuwe lessen, zoals: Vinyasa Yoga Nederlands, Pilates op de bal. Er is tevens uitbreiding van het aanbod met Yoga bij Burn-out en Coronaherstel. De adem- en meditatielessen gaan daarnaast weer van start, maar ook een nieuw seizoen kinder- en tieneryoga is begonnen. Er is Easy yoga en de komende periode organiseren ze ook weer diverse workshops zoals: Ouder en kind yoga, De Mica Yoga Verwendag en De Mica Yoga Stiltedag.

Integrale Yoga
Bij Mica wordt Integrale Yoga toegepast. “Dat is een vorm van yoga die je weer in verbinding brengt met jezelf. Je leert om niet steeds mee te gaan met je gedachten, gevoelens en fysieke ongemakken, waardoor je op een diep niveau ontspanning zult ervaren van lichaam en geest. Deze handvaten krijg je mee om in je dagelijks leven te integreren.”, aldus Irma.

Even voorstellen
Michaela is een erkend en gediplomeerd yogadocente. Haar specialisaties zijn; Integrale Hatha yoga, Flow yoga, Burn-out Yoga, Yoga Nidra, Kinderyoga, Tieneryoga, Meditatie, Ademwerk, en Geestelijk Genezen. Met veel liefde en enthousiasme deelt Michaela haar passie voor yoga met zoveel mogelijk mensen.

Irma is naast erkend en gediplomeerd yogadocente, ook Ayurvedische masseuse. Behalve Integrale Hatha Yoga zijn haar specialisaties Burn-out Yoga, Flow Yoga, Yoga Nidra, Geestelijk Genezen en Ayurveda. Vanuit een dieper bewustzijn stemt Irma iedere massage af op de persoon. Zo wordt elke massage een unieke, helende en ontspannen beleving.

Contact en informatie
Mica Yoga
Gildeweg 32A
2632 BA Nootdorp
06-10722639
info@micayoga.nl
www.micayoga.nl

Uit de krant