Wilhelmus op film vastgelegd

Sport 113 keer gelezen

Voorburg - Zondag tweedeklasser belegde zaterdag een trainingskamp van een dag op het eigen sportpark Westvliet. Na een zeer uitgebreide warming up liet trainer Harold Tjaden een elftal van eerste en tweede elftalspelers van vorig seizoen tegen een elftal van nieuwkomers aantreden.

De coaching van beide teams liet hij over aan zijn assistenten Haico Herbert en Sarosh Malahé. Zelf nam hij plaats op de brandtrap van het clubgebouw om iedereen aan een uitgebreide videoanalyse te onderwerpen. “De nadruk tot nu toe tijdens de oefenperiode lag op het wennen aan elkaar. We speelden geen selectie- maar oefenwedstrijden. We gaan nu steeds meer kijken naar wat de spelers aan individuele kwaliteiten laten zien.”

Zelf heeft Tjaden al een droomopstelling in gedachten, maar hij staat open voor verrassingen. “In Brian Moen, Mario Mansveld, de nieuwkomer van RKAVV Maurice Vogelaar, die ik een kanjer vind, en doelman Steve Verstraten heb ik spelers waar ik mijn elftal omheen ga samenstellen. Ik denk dat zo’n veertien spelers voor de overige posities in aanmerking komen.”

Na afloop van de onderlinge wedstrijd, waarin Brian Moen drie keer scoorde en zijn ploeg van de nieuwkomers zag winnen, werd in het kader van teambuilding op de club gegeten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant