Zakkenrollers aangehouden

Actueel 27 keer gelezen

Leidschendam - De bedrijfsbeveiliging van het winkelcentrum Leidsenhage schakelde op maandag 9 februari omstreeks 15.00 uur onmiddellijk de politie in, nadat zij zagen dat twee Roemenen in een supermarkt meerdere pogingen ondernamen om mensen van hun hun portemonnee te beroven.

De beide Roemenen, twee mannen in de leeftijd van 29 en 32 jaar, probeerden mensen af te leiden om vervolgens op een onbewaakt ogenblik de portemonnee uit hun tas of zak weg te nemen. De zakken/tassenrollers werden aangehouden. In een auto met Roemeens kenteken werd een geldbedrag aangetroffen, dat door de politie in beslaggenomen werd. De beide mannen werden ingesloten in het politiebureau en in verzekering gesteld. De politie heeft proces-verbaal tegen hen opgemaakt.

De bedrijfsbeveiliging van het winkelcentrum Leidsenhage herkende op zaterdag 14 februari omstreeks 11.30 uur twee vrouwen, in de leeftijd van 24 en 30 jaar en afkomstig uit Ede en Amsterdam, als degenen die eind november 2008 in een supermarkt een protemonnee hadden gerold. De beide vrouwen werden aangehouden en ingesloten in het politiebureau. De politie onderzoekt of de beide vrouwen bij de diefstal van portemonnees in het winkelcentrum betrokken zijn geweest. Aan de hand van de bevindingen zal worden bezien of proces-verbaal tegen hen wordt opgemaakt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant