Carla Verhagen viert 20-jarig bestaan

Ondernemer in Beeld 300 keer gelezen

Het is een drukte van belang in drogisterij De Waag in de Herenstraat nr. 6. Tientallen klanten worden door het team van eigenares Carla Verhagen uiterst vriendelijk en langdurig te woord gestaan. Opvallend is dat sommige producten zelfs worden afgeraden en dat de mensen zichtbaar blij zijn met alle adviezen en vervolgens bijzonder tevreden de deur uitgaan. ?Mooi h??, lacht een trotse Carla Verhagen.

?Het geeft altijd veel voldoening als je mensen kunt helpen en begeleiden met hun gezondheid. De Waag staat nog altijd voor service en kwaliteit. Na een enigszins moeizame periode, waarin ik een samenwerking met een andere keten overwoog, hebben we dan ook besloten om op eigen kracht door te gaan.?

Carla Verhagen heeft als ondernemer een pittige periode achter de rug. Door de veranderde samenleving en zakelijke tegenslagen, leek De Waag gedwongen om met een ander bedrijf de krachten te moeten bundelen. ?Maar ik wilde toch per se mijn eigen identiteit behouden?, vertelt Carla Verhagen. ?We gaan daarom gewoon verder en vieren op maandag 18 april met veel trots ons twintigjarig bestaan.?? Wel heeft De Waag een aantal veranderingen ondergaan. ?Dit zal het karakter van de winkel zeker niet aantasten,?? vervolgt Carla. ?Hetzelfde geldt voor onze deskundigheid op het gebied van gezondheidproducten en het huidige assortiment. Sterker nog, door een geheel andere indeling zijn we in staat om alles verder uit te breiden?.

Ruimer assortiment

Naast de gezondheidsproducten zal men vanaf 18 april dan ook een ruimer assortiment aantreffen. ?Dan doel ik bijvoorbeeld niet alleen op dingen die een drogisterij normaal gesproken heeft, maar ook op (decoratieve) cosmetica, dames- en heren geuren, badspullen en tientallen verschillende cadeauartikelen,?? vertelt Carla. ?Ik ben dan ook zo blij dat we, mede dankzij onze leveranciers, in staat zijn om dit allemaal aan te bieden. Ik ben er van overtuigd dat dit veel mensen naar het Oude Centrum in Voorburg zal trekken.??

Medisch Centrum

Dit laatste geldt niet alleen voor de drogisterij, want De Waag herbergt ook een Medisch Centrum waar tal van gezondheidsspecialisten zijn gehuisvest. ?Ons Medisch Centrum is behoorlijk populair,?? aldus Carla Verhagen. ?Voor diverse geledingen vanuit de gezondheidszorg kan men hier terecht. We verhuren hiervoor verschillende ruimten. Hierbij is dan echt sprake van een win-winsituatie. Onze klanten komen dan spelenderwijs in contact met deze specialisten, die hier in alle rust en in een moderne ruimte hun expertise los kunnen laten.??

Passie

Opvallend is dat Carla Verhagen met een enorme passie haar vak bedrijft. Niet voor niets komen er dan ook veel relaties uit heel Nederland naar De Waag toe. ?In de loop der jaren hebben we een grote klantenkring opgebouwd,?? zegt Carla. ?Daarom is die achttiende april voor het hele team best een bijzonder moment. Symbolisch gezien voelt dit jubileum ook als het begin van een nieuwe start. Je moet als ondernemer durven om met je tijd mee te gaan, in te spelen op de nieuwste ontwikkelingen en uiteraard altijd supergemotiveerd blijven. Wat er ook gebeurt in je leven. Het ondernemerschap heeft mij in elk geval veel vrienden en kennissen opgeleverd, die je ook steunen in tijden dat dingen veranderen?.

?We nodigen iedereen uiteraard uit om met de ?vernieuwde? De Waag kennis te maken,?? besluit Carla. ?Ons hele team staat dan klaar om adviezen en uitleg te geven.

Foto: ?Het geeft altijd veel voldoening als je mensen kunt helpen en begeleiden met hun gezondheid?, aldus Carla Verhagen (foto: Bart Bakker).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant