'Welzijn inwoners niet belangrijk'

Actueel 11 keer gelezen

Leidschendam- Onbegrip over optreden van gemeente ‘die automobilisten op de A4 belangrijker lijkt te vinden dan het welzijn van de inwoners van Leidschendam-Voorburg!’......

Recreanten, verenigingen, raadsleden en andere direct betrokkenen bij Vlietland en de Vogelplas Starrevaart zijn onaangenaam verrast over het gebrek aan medewerking van de gemeente om groene geluidwerende voorzieningen aan te leggen langs de A4.

Op 7 februari 2012 moet de gemeenteraad een oordeel vellen omtrent het nieuwe bestemmingsplan “Landelijk Gebied ”. De direct bij Vlietland en de Vogelplas betrokken verenigingen en organisaties hopen en verwachten dat de gemeenteraad dan zal besluiten de gewenste geluidwerende voorzieningen alsnog op te nemen. “In de tussentijd zullen wij er alles aan doen om politici en inwoners van Leidschendam-Voorburg en de regio te informeren en overtuigen omtrent het belang van goede groene geluidwerende voorzieningen langs de A4”, zo verklaart Ap de Wit van de visserijverenigingen in Vlietland.

Meer informatie hierover op www.recreatiegebiedvlietland.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant