Een groot zwemfestijn vormde het startsein voor twee weken WOeJPret (foto: Michel Groen).
Een groot zwemfestijn vormde het startsein voor twee weken WOeJPret (foto: Michel Groen).

Pret barst los

Actueel 30 keer gelezen

LEIDSCHENDAM - Maandag barstte de WOeJPret los met een groot zwemfestijn in Leidsenhage. Deze en volgende week is er een compleet vakantieprogramma voor de (basis)schooljeugd tot 12 jaar uit Leidschendam-Voorburg. De activiteiten vinden zowel plaats in, bij en vanuit de Groene Loper in Voorburg, als bij de Bouwspeelplaats in Leidschendam. In het Dorpshuis in Stompwijk is alleen tijdens de laatste week van de zomervakantie een apart programma.

Dit jaar staan de activiteiten in het teken van – hoe kan het ook anders - de Olympische Spelen. Er kan volop worden gesport en geknutseld. Vrijdag is er een Olympische parade in theater De Tobbe, waar de kinderen van de twee locaties bijeenkomen. Je kunt daar je eigen sportact opvoeren, waarvoor ook decorstukken gemaakt worden. Zaterdag en zondag is er Olympische disco, filmavond en overnachting in het Olympisch dorp De Groene Loper in Voorburg.

Volgende week weer volop sporten en knutselen, sportieve en gezonde hapjes maken tijdens een kookworkshop en donderdag is de grote olympische finale met allerlei sporten. Volgende week vrijdag wordt WOeJPret afgesloten met bezoek aan KidzCity in Utrecht. De activiteiten vinden op beide locaties doorgaans plaats van 9.30 tot 16.00 uur. In Stompwijk zijn er activiteiten van 9.30 tot 12.00 uur, dan een middagpauze en dan weer van 13.30 tot 16.00 uur. Stompwijk heeft een apart programma met – naast knutselen – ondermeer hutten bouwen, een dansworkshop en een bingo. Ook de kinderen uit Stompwijk kunnen de laatste dag mee naar KidzCity. Inschrijven eventueel nog bij de locaties. Meer info via tel. (06) 30028003, of kijk op www.woej.nl.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant