Het theater Camuz (foto:PR)
Het theater Camuz (foto:PR)

‘College kan niet om Camuz heen’

Actueel 48 keer gelezen

VOORBURG - Bij de commissie Maatschappelijke Activiteiten van gisteravond werd de affaire rondom de plaatselijke theaters nog eens besproken. Diverse sympathisanten van Camuz en de Tobbe waren bij de druk bezochte vergadering aanwezig.

Door Bart Bakker

De commissieleden wilden vooral weten wanneer er duidelijkheid over de theaters komt. “Er is een positieve grondhouding”, reageert wethouder Van Ostaijen. “We hebben de besturen gevraagd om tot één bestuur te komen en met een plan voor beide theaters. Worden het nu één of twee locaties? Het bestuur heeft vervolgens gekozen voor De Tobbe. Maar er is veel steun vanuit de bevolking en ondernemers om Camuz te behouden. Er zijn maar liefst 4.000 handtekeningen opgehaald om Camuz open te houden. Hier kan het College niet om heen”.

Overleg

Van Ostaijen: “Deze week is er donderdag een overleg met het vernieuwde theaterbestuur. We hopen dan weer stappen te kunnen maken. Onze inzet is om samen met het nieuwe theaterbestuur en de ondernemers het financiële gat te dichten. We hopen er uit te komen en zodoende twee theaters in de lucht te houden.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant