Martijn Hop zingt in Badkapel

Actueel 80 keer gelezen

Den Haag - De bekende Voorburgse zanger Martijn Hop zal zaterdag 5 januari zijn muzikale aandeel leveren in een nieuwsjaarsconcert in de Scheveningse Badkapel. Het concert duurt van 16.00 uur tot 17.00 uur.

Door Bart Bakker

"Dit concert maakt deel uit van de zogenaamde Badkapelconcerten", vertelt Martijn Hop. "Het salonorkest verrast de bezoeker van het concert met een breed repertoire van bekende en minder bekende meesterwerken, arrangementen en eigen composities. Het salonorkest brengt een gevarieerd en verrassend programma. De opbrengst van de concertreeks Badkapelconcerten komt ten goede aan de restauratie van de Nieuwe Badkapel die nu in volle gang is".

Samenwerking

De stichting Vrienden Oude Kerk en Nieuwe Badkapel te Scheveningen is voor een tweetal concerten van de concertserie een samenwerking aangegaan met Stichting Beijersbergen van Henegouwen, afgekort BVH. Voor een impressie van het vorige concert zie www.stichtingbvh.nl. Dit concert was met ruim 200 bezoekers, waaronder ruim 20 kinderen een groot succes. Ook het nieuwjaarsconcert is een familieconcert en zeer geschikt voor kinderen vanaf zes jaar. Zij hebben gratis toegang.

Achtergondinformatie

De Badkapelconcerten vinden plaats in de Nieuwe Badkapel, gelegen aan de Nieuwe Parklaan 90 te Scheveningen. De concerten worden jaarlijks georganiseerd onder auspiciën van de Stichting Vrienden van de Oude Kerk en de Nieuwe Badkapel. De artistieke leiding van de concerten berust bij Bert Mooiman, vaste organist van de Nieuwe Badkapel.

Kaartverkoop

De kaartverkoop vindt plaats via de website www.badkapelconcerten.nl. Ook is het mogelijk aan de zaal te verkrijgen vanaf 15.30 uur op de dag van het optreden. Kaarten kosten 15 euro per stuk. (Jongeren tot 18 jaar kunnen gratis naar binnen). Studenten betalen op vertoon van hun studentenkaart 7 euro 50.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant