Van Ravesteyn Fonds neemt afscheid van Jaap Post

Actueel 196 keer gelezen

Leidschendam - Na een bestuurslidmaatschap van 10 jaar nam Jaap Post op 15 februari jl. officieel afscheid van het Van Ravesteyn Fonds. Vanaf het begin heeft hij deel uitgemaakt van dit bestuur. Het rooster aftreden bepaalde dat het maximale aantal jaren was vol gemaakt.

In haar toespraak memoreerde voorzitter Adri de Grijs-Langestraat de verdiensten van Jaap Post in de afgelopen jaren. Aanvankelijk als algemeen bestuurslid nam hij in de loop der jaren het secretariaat van het bestuur over van zijn voorganger Joop Wijnants. Als secretaris was hij een belangrijke schakel tussen de voorzitter, waar het ging om het gezamenlijk ondertekenen van de brieven met het besluit van het bestuur om al dan niet een financiële bijdrage te verlenen, om vervolgens aan de penningmeester een verzoek te doen tot het verrichten van een betaling.

Adri de Grijs heette tevens het nieuwe bestuurslid Boudewijn Tiggelman welkom. Het college van burgemeester en wethouders stemt in met de voordracht voor de vacature van het bestuur.

Het complete bestuur van het Van Ravesteyn Fonds bestaat uit Adri de Grijs-Langestraat, voorzitter; Gerard Heetman, secretaris; Eppe Beimers, penningmeester en Agnes Jelsma en Boudewijn Tiggelman, algemene bestuursleden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant