Nieuw pand Leon Zuidgeest Kappers

Algemeen 308 keer gelezen

Leidschendam - Diverse relaties, klanten en passanten wandelen het nieuwe pand van Leon Zuidgeest Kappers aan de Damlaan nummer 1 binnen. Ze complimenteren niet alleen Emiel Zuidgeest met de enorme daadkracht waarmee de nieuwbouw plaatsvond, maar spreken ook hun bewondering uit over het moderne loungeachtige interieur. Er zijn niet alleen grote spiegels en relaxte stoelen voor het knippen, maar ook kunnen de klanten plaatsnemen in massagestoelen als hun haar wordt gewassen.

Door Bart Bakker

Tevens is het opvallend dat er sprake is van een gemoedelijke sfeer. De klantvriendelijkheid staat bij Leon Zuidgeest Kappers aan de Damlaan hoog in het vaandel. Sommige klanten nemen na de behandeling alle tijd om nog even bij te praten aan de ruime en lange counter. “We zijn trots op ons nieuwe pand waarvan de deuren nu een paar weken zijn geopend”, reageert eigenaar Emiel Zuidgeest. “Door de nieuwe huisvesting, die slechts een paar panden verder is van nr. 38 waar we achttien jaar zaten, kunnen we ons volume verdubbelen”.

 Topstylisten

Leon Zuidgeest Kappers heeft 35 jaar ervaring in het kappersvak in huis. Dit vakmanschap vindt men terug in alle zeven salons in Den Haag en omgeving. Naast de ervaren Leon, Emiel en Madeleine Zuidgeest (vader, zoon en dochter) werken er diverse topstylisten in de kapperszaken. “De relaxte sfeer en persoonlijke aandacht zijn cruciaal voor het eindresultaat”, aldus Emiel Zuidgeest.

“Knippen is net als mode aan duizelingwekkende ontwikkelingen onderhevig. Of je wel of niet een type bent voor de laatste
trends in coupes, het is belangrijk dat we weten wat er speelt. Dat houdt ons geïnspireerd en jouw coupe altijd verfrissend. Naast diverse cursussen en trainingen oefenen we onszelf in het observeren. Hierdoor past ons advies als je beste kledingstuk.’’

Kunst

“Onze topstylisten beheersen de kunst van het kijken,’’ besluit Emiel Zuidgeest. “Op basis van wat ze zien, geven ze je een passend advies voor een nieuwe of opgefriste coupe. We werken daarbij met diverse topmerken in kleuring en styling zoals Fuente, Kerastase, Redken en Morrocanoil. We nodigen iedereen uit om een kijkje in onze nieuwe zaak te komen nemen. We hebben nu een actie dat iedere klant tien euro korting krijgt op zijn behandeling Premium Haircare”.

 

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant