Sheila de Vries lanceerde haar designercollectie voor Witteveen Mode en kwam zelf langs bij de vestiging in Voorburg.
Sheila de Vries lanceerde haar designercollectie voor Witteveen Mode en kwam zelf langs bij de vestiging in Voorburg.

Sheila de Vries bij Witteveen

Algemeen 114 keer gelezen

Voorburg - Modeontwerpster en stijlicoon Sheila de Vries bracht op vrijdag 13 september een bezoek aan het filiaal van Witteveen Mode in Voorburg. Hier werd de designercollectie 'Sheila de Vries voor Witteveen' feestelijk gelanceerd.

De gelimiteerde kledinglijn is vanaf nu verkrijgbaar in de meer dan honderd Witteveen-winkels door heel Nederland. Witteveen Mode is een zelfstandig Nederlands modebedrijf met meer dan honderd eigen winkels verspreid door het land. Witteveen richt zich op de modebewuste volwassen vrouw. De collectie wordt onder eigen Witteveen label geproduceerd en is exclusief verkrijgbaar in alle Witteveen winkels.

Sheila de Vries zit al veertig jaar in het modevak, en begon met een klein boetiekje in de Oude Leliestraat in Amsterdam. Nu werkt zij vanuit een coutureatelier met winkel in de Amsterdamse Cornelis Schuytstraat. Sinds 2003 ontwerpt deze gelauwerde ‘Grande Dame’ van de Mode ook voor prinses Beatrix.

In de jaren tachtig kleedde zij sterren als Jane Fonda en Barbara Sinatra en leverde zij collecties aan warenhuis Saks Fifth Avenue en Neiman Marcus. Verder werkt Sheila de Vries voor de modeacademie in Istanbul, waar ze regelmatig masterclasses geeft.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant