Afbeelding

Met korting naar Cirque Stiletto

Algemeen 8 keer gelezen

ADVERTENTIE - Lezers van deze website kunnen met een leuke ticket-korting naar Cirque Stiletto met Ellen ten Damme. Bezoekers van Het Krantje krijgen maar liefst 7,50 euro korting.

Onlangs ging Cirque Stiletto 2 in première. Pers én publiek jubelde over deze wervelende nieuwe show met rockdiva Ellen ten Damme in de hoofdrol: de Volkskrant kopte “Een vervolg dat nóg grootser en knallender is” en Trouw schreef “Het wemelt van de WOW-momenten”.

Samen met de beste circusartiesten ter wereld, de virtuoze Wëreldbänd en een energiek ensemble van topdansers neemt Ellen ten Damme u mee naar het Berlijn van de jaren twintig, het existentialisme van Parijs en de glamour van Hollywood. Het is circus, een concert, een zinderende dansshow... De perfecte avond uit!

Aanbieding
Lezers van onze site bezoeken Cirque Stiletto 2 met € 7,50 korting! Reserveer via www.luxortheater.nl/krantstiletto of bel 010 - 484 33 33 o.v.v. 'Krant Stiletto'. Deze actie geldt op do 3 en vr 4, zo 6 en di 8 oktober op Rang 1. Niet geldig op reeds gekochte/gereserveerde kaarten of in combinatie met andere kortingen of passen.

Uit de krant