Jennifer Hunte: “Ondernemers hebben behoefte om kennis en ervaring met elkaar te delen” (tekst/foto: Dick Muijs).
Jennifer Hunte: “Ondernemers hebben behoefte om kennis en ervaring met elkaar te delen” (tekst/foto: Dick Muijs).

Ondernemerscontact in Leidschenveen

Actueel 91 keer gelezen

Leidschenveen - "Ondernemers hebben behoefte om kennis en ervaring met elkaar te delen." Dat zegt Jennifer Hunte (46). Op eigen initiatief organiseert zij op vrijwillige basis netwerkbijeenkomsten voor ondernemers uit Leidschenveen-Ypenburg. Na een half jaar blijkt er een groeiende behoefte te bestaan aan deze bijeenkomsten. “Heb vanaf het begin zeer positieve reacties gehad," zegt Jennifer, die zelf een reisbureau aan huis heeft.

Open Coffee Leidschenveen-Ypenburg (OCLY) heten de bijeenkomsten, afwisselend op een locatie in Leidschenveen of Ypenburg, altijd op de eerste vrijdag van de maand van 9.30 uur tot 11.30 uur. De bedoeling is dat er regelmatig door één van de leden een workshop of een presentatie wordt gegeven.

Het is een informele bijeenkomst onder het genot van een kopje koffie of thee. De bijeenkomsten zijn gratis, alleen voor drankjes moet betaald worden. "Onze eerste Open Coffee’s in Leidschenveen en Ypenburg waren meteen al een groot succes," aldus een enthousiaste Jennifer.

"Ons doel is met zoveel mogelijk ondernemers van gedachten te wisselen en onderlinge samenwerkingsverbanden te creëren. Informatie uitwisselen, feedback krijgen en interactief bezig zijn. Zo kunnen wij van elkaar leren en elkaar beter maken.”

Ondernemers/ZZP-ers zijn welkom op de Nieuwjaarsborrel op 9 januari, vanaf 19.00 uur, in Restaurant H’eerlijk in Leidschenveen. Lid worden kan via http://bit.ly/OCLYP. Voor meer informatie: jennifer.hunte@personaltouchtravel.nl, tel. 06-464 87 871.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant