Afbeelding

Zaterdag kledinginzameling door Dorcas

Actueel 283 keer gelezen

Leidschendam - Dorcas houdt op zaterdag 19 december tussen 10:00 en 12:00 uur een kledinginzameling in Leidschendam.

Iedereen kan overtollige kleding, schoenen en huishoudlinnen af te geven in het schoolgebouw aan de Haar 200 (bij het eindpunt van tramlijn 6. Het is van belang dat de kleding schoon en in goede staat is. De kleding wordt tijdens de actie direct gesorteerd, u kunt met eigen ogen zien hoe zorgvuldig er met uw bijdrage wordt omgegaan.

De kleding wordt door Dorcas Nederland gebruikt om de mensen die dringend hulp nodig hebben, zoals vluchtelingen (onder andere in Macedonië) en de allerarmsten in Oost-Europa en Afrika te helpen. In vorige jaren werden jaarlijks 150 transporten gestuurd naar landen als Moldavië, Oekraïne, Albanië en Roemenië. De hulp gaat naar oude mensen die onmogelijk van hun pensioentje rond kunnen komen, en naar (wees)kinderen, gehandicapten en chronisch zieken; de kwetsbaren in de samenleving.

Tijdens de inzameling kunt u ook een financiële bijdrage geven die wordt besteed aan de vluchtelingen in Macedonië. Voor meer informatie over deze inzameling kunt u terecht op de website van de Volle Evangelie Gemeente Leidschendam, www.vegl.nl of e-mailen naar vegl@xs4all.nl. De website van Dorcas, www.dorcas.nl , biedt meer informatie over het werk van Dorcas Hulp Nederland.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant