Logo hetkrantje-online.nl

Waarschuwing voor kinderlokker

  •   keer gelezen

Leidschendam - Bij de RK basisschool Maria Bernadette in Leidschendam zou een man de afgelopen tijd hebben geprobeerd kinderen mee te lokken. De school heeft de ouders inmiddels gewaarschuwd middels een brief en heeft de leerlingen op het hart gedrukt om nooit met een vreemde mee te gaan.

Het gebeurt niet snel dat een school een dergelijke waarschuwing uit laat gaan omdat het vaak veel onrust veroorzaakt en het vaak onduidelijk is of er wel echt iets aan de hand is.

In dit geval betreft het echter wel een zeer verdachte situatie omdat de man, volgens een ouder, de kinderen spinners en astronautenplaatjes beloofde. De kinderen zijn daar niet op ingegaan. Mogelijk zou dezelfde man ook actief zijn geweest bij de Essesteijnschool in Voorburg. Het zou gaan om een oudere man met een bril, achterovergekamd haar en een pukkel op zijn wang. Hij zou rondrijden in een zwarte sedan

De wijkagent is op de hoogte van de waarschuwing en de politie benadrukt dat het belangrijk is dat mensen te allen tijde melding maken van een dergelijk voorval.
 

Meer berichten