De eigenaren van de deelnemende restaurants met organisator Renée Turion van Happen en Stappen (foto: pr).
De eigenaren van de deelnemende restaurants met organisator Renée Turion van Happen en Stappen (foto: pr).

Happen en Stappen in hart van Leidschendam

Algemeen 1.978 keer gelezen

Leidschendam - Een lekker avondje uit eten en stappen bij de sluis en op de Leidsekade in Leidschendam. Met Happen en Stappen gaat het gebeuren. Op één avond een overheerlijk 4-gangendiner in vier restaurants. Elke gang in een ander restaurant en al wandelend genieten van het mooie Leidschendam.

Op 29 maart vindt de eerste editie van Happen en Stappen Leidschendam plaats. De laatste voorbereidingen zijn in volle gang. "De eerste editie in Leidschendam wordt heel leuk en erg gezellig en de restaurants en ik hebben er dan ook veel zin in", laat Renée Turion, organisator van Happen en Stappen, weten.

"Het is een gezellig evenement waarbij de gasten kunnen genieten van enkele fantastische restaurants. Na elk gerecht loopt u samen met de groep naar het volgende restaurant. Tijdens de laatste besprekingen met de restaurants zijn onder andere de smakelijke menu's besproken die speciaal voor deze avond gemaakt worden. Hierbij wordt rekening gehouden met allergieën en voorkeuren, zodat iedereen kan genieten van wat zij het liefst hebben."

De restaurants die meewerken aan Happen en Stappen zijn PuuRR aan de Vliet aan de Leidsekade, Bij Erik aan het Sluisplein en De oude Griek en De Pepermolen aan de Sluiskant. Aanmelden kan nog via www.Happen-en-Stappen.nl. Hier is alle informatie te vinden. Happen en Stappen kost €59,50 p.p. voor een 4-gangendiner en vijf drankjes.

Uit de krant