Veronica-dj Niek van der Bruggen reikte de cheque uit aan Richard Hooijmans uit Leidschendam (foto: pr Veronica / Talpa).
Veronica-dj Niek van der Bruggen reikte de cheque uit aan Richard Hooijmans uit Leidschendam (foto: pr Veronica / Talpa).

Richard Hooijmans wint €3.450 met herkennen hits

Actueel 749 keer gelezen

Leidschendam Luisteraars van Radio Veronica zijn fanatieke spelers van de 'Veronica 7-Knaller'. Een week na de start van het spel won Richard Hooijmans uit Leidschendam op 10 december de derde opgave in de 'Veronica Ochtendshow met Giel'.

Hiermee verdiende hij de prijzenpot die was opgelopen tot €3.450,-. Richard was zeker van zijn zaak en noemde de platen 'The Power Of Love' van Huey Lewis And The News, 'Makes Me Wonder' van Maroon 5, 'Brown Sugar' van The Rolling Stones, 'Valerie' van Amy Winehouse, 'A View To A Kill' van Duran, 'Human' van Rag'n'Bone Man en 'All I Wanna Do' van Sheryl Crowe als de zeven gedraaide snipperhits. Veronica-dj Niek van der Bruggen reikte de cheque uit aan Richard. Luisteraars maakten daarna opnieuw kans op de jackpot in een nieuwe ronde van de 'Veronica 7-Knaller'. Richard Hooijmans: "Yes, top! Ik heb beloofd aan een aantal collega's dat ik een gebakje voor ze zou kopen dus dat ga ik sowieso doen. En we hebben net een nieuw huis gekocht."

Luisteraars krijgen op werkdagen ieder uur tussen 07.00 en 09.00 uur en tussen 10.00 en 19.00 uur bij Veronica de zeven ultrakorte muziekfragmenten te horen en het is dan aan hen de taak deze te raden. De luisteraar die alle platen weet te herkennen en in de uitzending komt wint de jackpot. De jackpot wordt na elke ronde verhoogd met €150,- tot een maximum van €25.000,-.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant