‘Het Mediacentrum’ is gevestigd in een ruim en modern pand in Pijnacker-Nootdorp. Foto: afdeling vormgeving.
‘Het Mediacentrum’ is gevestigd in een ruim en modern pand in Pijnacker-Nootdorp. Foto: afdeling vormgeving.

Het Mediacentrum zoekt Marketing Communicatie Specialist

Algemeen 326 keer gelezen

Telstar is van oorsprong een familiebedrijf dat is opgericht in 1985. Ons bedrijf is vernoemd naar de eerste satelliet die verbinding bracht op het gebied van communicatie. Verbinding tot stand brengen is nog steeds onze missie! Dit realiseren wij via onze 16 nieuwsbladen, 18 nieuwssites en vele magazines en social media kanalen, welke verdeeld zijn over vier bedrijven gevestigd in Zuid-Holland en Brabant.

Een centrale rol binnen de organisatie is er voor ons vijfde bedrijf; het shared service center 'Het Mediacentrum', dat gevestigd is in een ruim en modern pand op industrieterrein De Boezem in Pijnacker-Nootdorp. Een team van 25 collega's (verdeeld over de afdelingen vormgeving, administratie, techniek & ontwikkeling, content en marketing) biedt dagelijks ondersteuning aan de nieuwsbedrijven en zorgt voor een professionele uitvoering van de diensten.

Wij zoeken per direct een

Marketing Communicatie Specialist

24-28 uur per week

De functie
Als Marketing Communicatie Specialist bij Het Mediacentrum start je met je nieuwe collega's de afdeling marketing op. Je bent verantwoordelijk voor de professionalisering van dit bedrijfsonderdeel en hebt focus op het bouwen aan sterke merken! In de beginfase ligt het zwaartepunt bij de merken van de eigen bedrijven, maar het doel is dat de afdeling marketing steeds meer werkzaamheden zal verrichten voor klanten. 

In je nieuwe functie ben je in staat om een goed marketingadvies te geven en om een helder plan van aanpak te presenteren. Samen met de opdrachtgever en je collega's van de afdelingen vormgeving, techniek & ontwikkeling en content zorg je voor een succesvolle realisatie van de opdrachten. Dit kan variëren van succesvolle social media pagina's en websites tot aansprekende huisstijlen en campagnes met de juiste uitstraling. Tijdens het proces onderhoud jij, in samenwerking met onze media adviseurs, het contact met de opdrachtgever en na oplevering zie je toe op de klanttevredenheid.

Wij vragen
Om succesvol te zijn in deze functie vragen wij HBO werk- en denkniveau en minimaal drie jaar werkervaring, waarbij je onder meer kennis hebt opgedaan van branding en social media. Je bent in staat om zelfstandig te werken. Je bent klantgericht, communicatief sterk en je bent creatief in het denken in oplossingen. Je bent een teamplayer met lef en een netwerker. Je bent in staat om je collega's te betrekken bij jouw afdeling en hen te begeleiden op het gebied van marketing en communicatie.

Wij bieden
Een mooie kans om een bijdrage te leveren aan onze organisatie die volop in ontwikkeling is. Je werkt in een informele en enthousiaste werkomgeving en hebt een functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je ontvangt een marktconform salaris, een laptop, een mobiele telefoon en je werkt met moderne software. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, onder andere door middel van trainingen en opleidingen.

Informatie en solliciteren
We ontvangen graag jouw cv en motivatiebrief, waarin je uitlegt waarom wij jou moeten leren kennen. Solliciteren kan bij Frank van der Sman via frank@telstar-uitgeverij.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant