Marco Sark en Frans van Rijnswou spelen met de naam FASTGOED makelaars in op de snelheid van de huidige woningmarkt (foto: Inge Koot).
Marco Sark en Frans van Rijnswou spelen met de naam FASTGOED makelaars in op de snelheid van de huidige woningmarkt (foto: Inge Koot).

FASTGOED Makelaars ontzorgt bij de aankoop en financiering van een woning

Ondernemer in Beeld 1.270 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Iedereen wil zijn huis zo snel mogelijk verkopen tegen de beste prijs. En ook op de aankoopmarkt draait het om snelheid. Met de naam FASTGOED makelaars spelen de makelaars Marco Sark en Frans van Rijnswou in op de huidige woningmarkt.

"Wij begeleiden mensen in het ver- en aankoopproces maar wij nemen ze ook in bescherming. Emotie speelt vaak een grote rol bij het kopen of verkopen van een huis."

Marco en Frans wonen allebei al jaren in Leidschendam-Voorburg en kennen de gemeente tot in de puntjes. Zo weten zij ook heel goed wat een huis waard is. "Zeker als aankoopmakelaar kijken wij goed of dit de werkelijke waarde is", vertelt Frans. "Wij weten het vaak eerder dan het op Funda komt. Daardoor beschikken wij over het nieuwste woningaanbod. Er zit vaak een week tussen het moment dat een huis op de markt komt en dat het op Funda te zien is." 

Als verkoopmakelaars zorgen Marco en Frans voor een gelikte presentatie met professionele video- en fotobeelden, 2 en 3d plattegronden. "Eén van onze belangrijkste taken is een woning te verkopen tegen een zo hoog mogelijke prijs en met de meest gunstige voorwaarden", zegt Marco. "Het marketen van een huis, daar gaat het om."

Marco is vanuit een sales en marketingfunctie negen jaar geleden overgestapt naar de makelaardij. "Toen ik een makelaar wilde inhuren voor de verkoop van mijn eigen huis had ik het gevoel dat ik alles zelf moest doen" vertelt Marco. "Dat ging op zo'n manier dat ik dacht, dat kan ik veel beter." Ook Frans heeft in sales en marketing gewerkt en heeft 5 jaar geleden de overstap gemaakt. Zij zijn beiden van start gegaan onder de vlag van franchiseketen RE/MAX maar vonden het nu het moment om geheel zelfstandig verder te gaan.

"Wij willen het beste voor onze klanten," zegt Frans. "Daarom zijn we ook een samenwerking aangegaan met De Hypotheker Leidschendam", vult Marco aan. Zij zijn gevestigd aan de Kamperfoelie 16-18 in The Mall of the Netherlands, voormalig Leidsenhage. "Wij versterken samen onze krachten en hierdoor wordt de klant optimaal ontzorgd bij de aankoop en financiering van de woning."

Frans: "Waar wij voor staan is snelheid en vertrouwen. Je stapt toch in een privésituatie van mensen. Daar gaan wij heel zorgvuldig mee om. Wij denken mee en maken een compleet plan." Frans en Marco zijn ook 's avonds en in het weekend bereikbaar. Marco: "Onze klanten zijn na werktijd en in het weekend bezig met de verkoop of aankoop van hun huis. Vragen kunnen zij via Whatsapp of telefonisch stellen. Wij reageren direct."

Een goede prijs is natuurlijk heel belangrijk bij het verkopen van een woning maar daarnaast moet er nog van alles geregeld worden. "Er moet nagedacht worden over een oplevertermijn, de mee verkochte roerende goederen, advies bij keuze van de notaris, taxateur of bouwkundige of zelfs een aannemer, schilder of verhuizer. Wij hebben een heel groot netwerk waardoor wij bij al dit soort werkzaamheden kunnen adviseren."

In de eerste twee kwartalen van het nieuwe jaar bieden Marco & Frans de klanten een gratis waardebepaling voor hun huidige woning of een vrijblijvend gesprek aan voor de aankoopbegeleiding.

Meer informatie over FASTGOED makelaars; www.fastgoed.pro, 070 219 79 79. Marco Sark is bereikbaar via marco@fastgoed.pro, 06 438 777 00 en Frans Rijnswou via frans@fastgoed.pro, 06 195 383 46.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant