Processed with VSCO with p5 preset Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with p5 preset Processed with VSCO with c1 preset

Leidschendamse zangeres brengt nieuwe single uit

Actueel 776 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - De in Voorburg geboren en in Leidschendam opgegroeide zangeres Annemarie Overwijn brengt een nieuwe single uit. Deze Pop/R&B zangeres, inmiddels bekend onder de naam Ann King, releast de aanstekelijke nieuwe song 'Heading' op 9 mei. 

Het nummer gaat over in jezelf geloven en je dromen navolgen, ondanks alle obstakels die je onderweg tegen zult komen. Over het nummer zegt Ann; "Het gaat om de moed hebben om te zeggen, dit is wat ik geboren ben om te doen. Zelfs als het even niet meezit, betekent het niet dat ik opgeef. De reis naar succes is altijd langer dan je denkt, maar als je in jezelf en in je dromen blijft geloven en heel hard werkt, zal je uiteindelijk de vruchten ervan plukken."

De video, gefilmd in een natuurrijke omgeving, is geschoten, geregisseerd en geproduceerd door Ann zelf. In de beelden zie je Ann terugkomen in verschillende omgevingen welke staan voor de verschillende wegen die we in het leven kunnen bewandelen, de nadruk leggend op de boodschap van het nummer. 

Met prachtige vocalen is 'Heading' het begin van een nieuwe reis voor de jonge zangeres. Onder de naam ANEMARY bracht ze haar eerste single 'Alive' uit met de Canadese rapper Cal'lex (bekend van Jamie's World). Haar opvolger 'Out Of The Blue' introduceerde haar debuut-EP 'Truthfully', een pop-album met pakkende zang en invloeden van R&B en Dance.

Ann's creativiteit komt voort uit haar passie voor muziek en haar stem heeft een groot bereik, met invloeden van Alessia Cara, Zara Larsson, Ariana Grande en Adele, wat samenkomt in oorstrelende nummers. 'Heading' is de eerste single van Ann's upcoming EP 'Fake Flowers' die nog meer aanstekelijke pop grooves met dance en R&B elementen belooft. Tot die tijd zal Ann een aantal singles en video's uitbrengen die leiden tot een veelbelovende EP release. 
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant