Afbeelding
UW LOKALE ONDERNEMER

Verfhandel Van Laar; specialist op gebied van sfeer en kleur in huis

Algemeen 859 keer gelezen

Leidschendam - Verfhandel Van Laar heeft een complete metamorfose ondergaan. Er is letterlijk en figuurlijk meer ruimte gecreëerd voor interieurbeleving in de nieuwe showroom. Schilderen, behangen, gordijnen en vloerkleden, je vindt het allemaal bij Van Laar aan de Damlaan 56 in Leidschendam. Je krijgt hier persoonlijk interieur- en kleuradvies en kan stalen voelen en kleuren testen. 

Eigenares Debbie van Laar is altijd bezig met de inrichting van haar winkel aan de Damlaan. In januari van dit jaar zijn de plafonds opnieuw gestukt en voorzien van fraaie verlichting. De wanden zijn geschilderd en de toonbanken zijn voorzien van nieuwe tafelbladen. "Die tafelbladen zijn gemaakt door Staveaux, de nieuwe parketwinkel op de Damlaan. Zo kunnen zij hun parketvloer tonen en heb ik mooie tafelbladen", vertelt Debbie lachend. 

Stoffen collectie
Verf is allang niet meer het enige product dat Verfhandel van Laar aanbiedt. Er staan kasten vol met behangboeken van gerenommeerde merken en ook gordijnen zijn er in vele stalen te vinden. Designers Guild is het exclusieve merk dat Van Laar onder andere aanbiedt. De stoffen collectie bevat met name linnen, zijde, en katoen met veelal geprinte patronen. Mooie kwaliteitsstoffen met een natuurlijke en kleurrijke uitstraling. Daarnaast bieden zij het betaalbare Eijffinger en Kobe met een breed scala van designs en kleuren. 

Kleuradvies
Ondanks dat behang steeds meer verkocht wordt in de winkel blijft verf een belangrijk product voor Van Laar. TV programma's als VT Wonen hebben grote invloed op de vraag. "Na die programma's komen de mensen voor een bepaalde kleur. Mensen durven ook steeds meer met kleur. Je ziet ook contrasterende kleuren in interieurs verschijnen. Iedereen die kleur gebruikt in het interieur wordt daar blij van." Debbie adviseert haar klanten in de winkel over het kleurgebruik in hun woning maar komt, indien gewenst, ook op locatie kijken om een goed advies te geven. "Wij bieden zoveel mogelijkheden, ook qua verfsoort, dat de klant door de bomen het bos niet meer ziet. De juiste kleur bepalen voor in een kamer is ook best lastig. Hierbij wil je natuurlijk ook rekening houden met het interieur, om een sfeer te creëren die past in jouw huis. Hoe kies je de beste kleur voor in huis die past bij de nieuwe bank of het televisiemeubel? Hoe kun je kleuren optimaal met elkaar combineren zodat de slaapkamer één mooi geheel wordt? Ik help daar graag bij." 

Voor klanten die advies wensen voor het gehele interieur is er elke woensdag een interieurstylist aanwezig in de winkel. Zij helpt de klant met het maken van de juiste keuzes en combinaties zodat er een mooi totaalbeeld ontstaat.

Verfhandel Van Laar
Damlaan 56
2265 AP Leidschendam
tel. 070-327 01 71
damlaan@verfhandelvanlaar.nl
www.verfhandelvanlaar.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant