(foto: Leeuwenbergh.nl).
(foto: Leeuwenbergh.nl).
ADVERTORIAL SPORTKRANT

Sla uw slag bij Golf en Countryclub Leeuwenbergh

Sport 566 keer gelezen

Leidschendam/Den Haag - Golfbaan Leeuwenbergh is een volwassen par 71 baan met A-status die naast de 18 holes beschikt over goede oefenfaciliteiten, zoals een verlichte en overdekte driving range, shortgame areas, oefenbunkers en puttinggreen. Leeuwenbergh is GEO-gecertificeerd.

De coaches van de Golf Academy zijn er voor iedereen, van jong tot oud, van beginner tot professional. Maak samen met onze pro's een plan om aan uw spel te werken!
De horeca is het bruisend hart van Leeuwenbergh. Na een rondje golf kunt u terecht in het gezellige clubhuis van de vereniging dat beschikt over prachtig uitzicht op de holes 12, 13 en 18.

In de golfshop vindt u op ruim 125 m2 alles wat u voor de golfsport nodig heeft, met een assortiment met uitsluitend A-merken. Kom langs voor een vakkundig en professioneel advies op maat.

Snelle beslissers!
Word nu lid en speel tot maart 2020 gratis. (Geldig tot 1 januari 2020)

Golfen doe je samen!
Word met minimaal 3 personen volwaardig lid en betaal maar liefst €400,- pp minder entreegeld 

Starters
Starters betalen voor 6 lessen € 99
• 45 min. per les
• groepen van 4-6 personen
• spelen van aantal holes
• vervolglessen aantrekkelijk tarief

Gezinsgolf extra aantrekkelijk
Word lid als echtpaar en betaal slechts 1,5x entreegeld. Kinderen onder de 18 jaar? Die spelen één jaar gratis mee! Meld u nu aan of bel voor informatie naar 06-54227559.

De Haagse Golf en Countryclub Leeuwenbergh is gevestigd aan de Elzenlaan 31 (Park Leeuwenbergh) 2495 AZ Den Haag. Meer informatie via tel. 070 - 399 1096, e-mail: info@leeuwenbergh.nl, of kijk op www.leeuwenbergh.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant