Logo hetkrantje-online.nl
<p>Het Amstel Kwartet met de Dutch Don&rsquo;t Dance Division tijdens het Huygens Festival in de Oude Kerk Voorburg (foto: Hilbert Krane).</p>

Het Amstel Kwartet met de Dutch Don’t Dance Division tijdens het Huygens Festival in de Oude Kerk Voorburg (foto: Hilbert Krane).

Vraag om een financiële bijdrage aan Cultuur&Co

  •   keer gelezen   Cultuur

Leidschendam-Voorburg - Wil je een culturele activiteit in 2021 organiseren en heb je nog een beetje geld nodig? Vraag het aan bij Cultuur&Co.

De eerste ronde van toekenning van subsidies voor culturele activiteiten via het subsidieplatform Cultuur&Co. is succesvol verlopen. Zo ontvingen Huygens Hofwijck, het Groene Podium, het Huygens Festival, de Orgelconcerten in de Oude Kerk, Theater Ludens, Dans aan de Vliet en de Drumschool Voorburg financiële middelen om mooie culturele activiteiten te organiseren. 

Maar er is nog geld beschikbaar voor culturele activiteiten die in 2021 plaatsvinden. Dus ben je bezig met de organisatie van een culturele activiteit die in 2021 plaatsvindt? Dien dan je aanvraag uiterlijk 30 september 2021 in via www.cultuurenco.org/aanvragen. Cultuur&Co geeft dan zo snel als mogelijk bericht of een bijdrage wordt toegewezen. 

Voor culturele activiteiten in 2022 start de aanvraagperiode op 1 oktober.

Meer berichten