Thjum Arts, winnaar cameretten 2021 (foto: Jaap Reedijk).
Thjum Arts, winnaar cameretten 2021 (foto: Jaap Reedijk). jaapreedijk
THEATER

Finalistentour Camaretten in Theater Ludens

Cultuur 347 keer gelezen

Voorburg - De finalistentour 2021  van Cameretten komt vrijdag 25 maart ook langs in Theater Ludens. Aanvang: 20.30 uur; entree: €18,50.

Vrijdag 26 november is in het nieuwe Luxor Theater de winnaar van de 55e editie van Cameretten Festival bekend geworden. De drie getalenteerde finale acts Teun Wolters, Blauwe Vinkjes en Thjum Arts hebben in de finale alles op alles gezet om de felbegeerde Juryprijs mee naar huis te nemen. De jury kende aan het eind van een spannende finale-avond de Juryprijs toe aan Thjum Arts. Ook de publieksprijs ging naar Thjum Arts.  De Persoonlijkheidsprijs was voor Michèlle Schimscheimer.

De jury over de winnaar van de Juryprijs en Publieksprijs Thjum Arts:  “Thjum speelt in zijn voorstelling ‘Tijdloos Genot’ een anti-held en dat doet hij met verve. Hij heeft een bewuste keuze in timing gemaakt die spanning creëert. Met zijn intelligente grappen kiest hij de route van het understatement.”

De jury over de Persoonlijkheidsprijswinnaar Michèlle Schimscheimer: “Haar mooie warme stem wekt een vertrouwd gevoel op en haar talent lijkt groter dan haar materiaal. Wij denken dat zij dit in de toekomst kan uitbouwen.”

Deze cabaretiers wonnen eerder Cameretten: Brigitte Kaandorp, NUHR (Niet Uit Het Raam), Plien en Bianca, Theo Maassen, Teeuwen en Smeenk, Eric van Sauers, Marc-Marie Huijbregts, Klaasen & Sandifort, Ronald Goedemondt, Daniel Arends, René van Meurs, Patrick Laureij, Janneke de Bijl en vele anderen.

Ga voor kaarten naar www.theaterludens.nl. Kassa open op wo. en za. tussen 14 en 16 uur en vanaf een uur voor andere voorstellingen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant