De harmonie onder leiding van Patricia Kerkbrug (foto: Stefan Osnabrug).
De harmonie onder leiding van Patricia Kerkbrug (foto: Stefan Osnabrug). Stefan Osnabrug

Jaarconcert Forum Hadriani met diverse muziekstijlen

Cultuur 1.020 keer gelezen

Voorburg - Muziekvereniging Forum Hadriani zal op zaterdag 25 maart vanaf 20:00 uur van zich laten horen tijdens het jaarconcert in Gymnasium Novum aan de Aart van der Leeuwkade 1 in Voorburg. Entree: €10 (alleen pinnen); kinderen tot 9 jaar gratis toegang.

Gedurende een avondvullend programma geven alle onderdelen van de vereniging acte de présence en kunt u genieten van zeer uiteenlopende muziekstijlen. 


Jeugdorkest (foto: Stefan Osnabrug).

Het jeugdorkest zal onder leiding van Patricia Kerkdijk het spits afbijten. Deze energieke groep zal laten zien èn uiteraard laten horen hoe leuk het is om samen met leeftijdsgenoten te musiceren. Vervolgens zal Patricia met de harmonie een aantal nummers ten gehore brengen. 


De swingband (foto: Stefan Osnabrug).

Na de harmonie zal Swingband ‘Eastend Sixteen’ onder van Eloy Wigman de aanwezigen verrassen met nummers als ‘Skyfall’ van Adele, ‘Animal Spirits’ van Vulfpeck en ‘Tough Lover’ van Christina Aguillera. Na de pauze betreedt de Show- & Marchingband het podium. 


De Show- & Marchingband (foto: Stefan Osnabrug).

De muzikanten spelen onder meer een medley van herkenbare nummers van de Bee Gees en ‘Sky on Fire’ van de band Handsome Poets. De muzikale leiding is in handen van dirigent Jos Lustberg. Vorig jaar heeft de Show- & Marchingband haar nieuwe show ‘Partners in Crime’ gepresenteerd. Komend seizoen zal deze show verder uitgerold gaan worden. 

Meer info op www.forumhadriani.nl.

Afbeelding
Stefan Osnabrug
De swingband (foto: Stefan Osnabrug).

Uit de krant