Groepsfoto van deelnemers aan het Open Podium Talententloods en de jury (archieffoto: Dennis Simonis).
Groepsfoto van deelnemers aan het Open Podium Talententloods en de jury (archieffoto: Dennis Simonis).

Open podium Talentenloods voor jeugd van 12 tot 21 jaar

Cultuur 826 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - In Theater Ludens vindt zondag 4 juni weer een Open Podium plaats van Talentenloods. Aanvang: 14.00 uur; kaarten: € 5,50 (tot 21jr. gratis toegang).

Het Open Podium 12-21 is voor de jeugd om hun talenten voor het voetlicht te brengen op een breed gebied van muziek, dans, theater, schrijven, tekenen, sport, multimedia tot techniek. Er zijn 5 Open Podiumavonden, waarvan 4 voor jeugd van 12-21 jaar en de laatste voor leerlingen van groep 8 basisschool als start-up. Iedere avond worden Two Talents gekozen door een jury, die mogen optreden tijdens de Slotavond in Theater Ludens. Daarna kan iedereen die heeft opgetreden bij Talentenloods deelnemen aan de Buitenpodia. 

Talentenloods houdt geen talentenjacht, maar ondersteunt en stimuleert talent. Verschillende jongeren komen terug om nieuw werk te laten horen. Talentenloods wil ook een werkplaats voor jongeren zijn. Zo is er ook plaats voor gastpresentatoren, assistentie bij techniek, foto en film, pr en scouting. Het is de plek om met je talent aan de slag te gaan in Leidschendam-Voorburg. Daarnaast wil Talentenloods een stimulans zijn voor andere plaatsen in Nederland. 

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.theaterludens.nl, of aan de kassa, geopend op zaterdag tussen 14.00 en 16.00 uur en één uur voor een voorstelling.

Uit de krant