De cast van De Gezellen voor de romantische komedie 'Cactusbloem' die De Gezellen in mei op de planken brengen (foto: Ivor Sterk).
De cast van De Gezellen voor de romantische komedie 'Cactusbloem' die De Gezellen in mei op de planken brengen (foto: Ivor Sterk).
TONEEL

Romantische komedie bij De Gezellen in Het Veur Theater

Cultuur 605 keer gelezen

Leidschendam - Toneelgroep De Gezellen brengt in mei een heerlijke komedie op de planken: ‘Cactusbloem’ van de auteurs P. Barillet & J.P. Gredy, onder regie van Angela van Tol. Met deze productie wordt een tweetal jubilea gevierd, het 40-jarig jubileum van Carla Hoenselaar en het 25-jarig jubileum van Barbara Proost bij De Gezellen.

Cactusbloem speelt zich af in de sixties. De aantrekkelijke vrijgezelle tandarts Simon de Graaf hield er een redelijk losbandig leven op na, maar kwam daardoor wel eens in de problemen. Maar nu is hij getrouwd en heeft een gezin. Als hij gek wordt op vriendin Suzan begint die trouwring te knellen. Dit leidt ertoe dat Simon zijn assistente Els min of meer smeekt om in te stemmen met een door hem ‘voorgestelde komedie’. Suzan heeft namelijk als voorwaarde gesteld eerst zijn vrouw te willen ontmoeten toen hij aangaf met haar te willen trouwen. Dit zorgt voor vermakelijke en soms hilarische situaties. 

De cast bestaat uit: Barbara Proost, Louis Meijer, Wim Groeneweg, Carla Hoenselaar, Iris Jane, Lowie Bolleboom, Mandy de Bruijn, Peter Lakwijk en Marien van Leeuwen. Speeldata: 10, 11, 17, 18, 24 en 25 mei om 20:15 uur (kassa open om 19:30 uur, zaal open om 20:00 uur) en op 12, 19 en 26 mei om 14:15 uur (kassa open om 13:30 uur, zaal open om 14:00 uur).

Bestel kaarten voor €15 (incl. pauzedrankje) op www.degezellen.nl of via tel. 06-26999649.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant