Logo hetkrantje-online.nl
Naar welke bestemming dan ook, Inge Koot stelt reizen samen volledig naar wens van de klant (foto: Theo de Natris).
Naar welke bestemming dan ook, Inge Koot stelt reizen samen volledig naar wens van de klant (foto: Theo de Natris).
ONDERNEMER VAN DE WEEK

Reisadvies op maat binnen elk budget

  •   keer gelezen   Ondernemer in Beeld

Voorburg - Of het nu gaat om een lang begeerde rondreis, romantische huwelijksreis, korte stedentrip, luxe cruise, safari, kampeervakantie, strandvakantie, weekendje weg, bedrijfsuitje of zakenreis; bij zelfstandig reisadviseur Inge Koot krijgt de klant de beste keus uit het reisaanbod dankzij haar persoonlijke, betrouwbare en objectieve advies. 

"Geen wachttijden, geen zoektochten op het internet, geen kantoortijden, slechts één telefoontje of mailtje en ik ga een vakantie voor u uitzoeken. En dat hoeft helemaal niet duur te zijn", vertelt Inge enthousiast. "Wij beschikken over veel rechtstreekse boekingsmogelijkheden en werken nauw samen met lokale agenten waardoor er geen touroperator aan te pas komt. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten en geeft veel flexibiliteit."

Inge is aangesloten bij de internationale organisatie Travel Counsellors, een uniek concept in Nederland, dat in 2005 is gestart. Travel Counsellors Nederland is lid van ANVR en SGR, wat de klant zekerheid biedt. Bij Travel Counsellors draait alles om persoonlijke service aan de klant. 

Anders dan bij een 'normaal' reisbureau beschikken reisadviseurs van Travel Counsellors over een uniek reserveringssysteem en werken zij met lokale agenten. Dit geeft veel meer mogelijkheden waardoor elke reis volledig naar wens van de klant kan worden samengesteld. Vaak aangevuld met vervoer naar de luchthaven, excursies, visum en verzekeringen. "Bij mij vind je alles wat je op een reisbureau ook vindt maar dan met veel meer mogelijkheden en flexibiliteit door onze lokale contacten en directe reserveringsmogelijkheden over de hele wereld."

Na een toeristische opleiding heeft Inge jaren in de reisbranche gewerkt. "Ik heb de reisbranche destijds verlaten omdat er voor mij meer carrière mogelijkheden lagen in de marketing en communicatie." Zo kwam zij jaren geleden ook bij het Krantje terecht waar zij nog steeds als freelance redacteur werkt. "Maar toen ik zes jaar geleden van het Travel Counsellors concept hoorde ben ik er direct met volle enthousiasme voor gegaan. Het was voor mij terugkeren naar een oude liefde." 

Inge komt bij de mensen thuis, op tijden dat haar klant dat wil. "Voor mij houdt het niet op als de reis is geboekt. Klanten kunnen altijd bellen met vragen, ook als zij op vakantie zijn. Natuurlijk komt het ook wel eens voor dat ik niet bereikbaar ben maar dan staat ons Duty Office klaar om de klant te helpen." Ook bij calamiteiten staat het Duty Office van Travel Counsellors 24/7 paraat. "Zoals bijvoorbeeld bij de vulkaanuitbarsting op Bali vorig jaar en het faillissement van Thomas Cook onlangs. Samen met het Duty Office ga ik op zoek naar een oplossing."

Door haar eigen reiservaring, die zij regelmatig uitbreidt door studiereizen en privé vakanties, kan zij klanten voorzien van goede tips en adviezen. "Maar ook door overleg met collega's en ons hoofdkantoor gaat een klant bij ons altijd goed voorbereid op reis." Inge heeft inmiddels al heel wat reizen geboekt voor haar klanten die stuk voor stuk tevreden terugkeren. "Mijn klant hoeft alleen maar de koffer in en uit te pakken en te genieten."

Meer informatie op www.travelcounsellors.nl/inge of via 0640548636, inge@travelcounsellors.nl. Volg Inge op facebook voor leuke aanbiedingen en reistips: www.facebook.com/ingekootreisadvies.

Meer berichten