Logo hetkrantje-online.nl
Jeroen Oudshoorn, Dennis van Batum en Bas Holverda van De Wekker Makelaardij.
Jeroen Oudshoorn, Dennis van Batum en Bas Holverda van De Wekker Makelaardij.
ONDERNEMER VAN DE WEEK

Uw woning binnen drie maanden verkopen tegen 1% courtage

  •   keer gelezen   Ondernemer in Beeld

Voorburg - Een nieuw team en een nieuwe locatie. Jeroen Oudshoorn, Dennis van Batum en Bas Holverda van De Wekker Makelaardij hebben hun intrek genomen in het pand op de hoek Parkweg/Wielemakersslop. ‘Ook uw woning verkopen wij binnen drie maanden tegen 1% courtage, zonder opstartkosten en no cure no pay,’ is de ambitieuze missie van dit makelaarskantoor.

De Wekker Makelaardij is een dynamisch makelaarskantoor, met vestigingen in Leiden, Zoetermeer en sinds 2 juni ook in Voorburg. Zij zijn gespecialiseerd in taxatie, aan- en verkoop en verhuur van woningen. De geboren en getogen Voorburger Jeroen Oudshoorn heeft 25 jaar makelaarservaring en werkt nu 2,5 jaar bij de Wekker. Zijn passie ligt momenteel bij het taxeren van woningen. Voor hem is het een droom die uitkomt nu hij dit vak vanuit zijn stad Voorburg mag uitoefenen. 

Een taxatierapport is meestal nodig voor de aan- of verkoop van een woning. Ook bij een verbouwing of het oversluiten van een hypotheek kan een taxatierapport nodig zijn. De professionele taxatierapporten van De Wekker Makelaardij worden door elke financiële instelling geaccepteerd.

Dennis van Batum is makelaar in opleiding. Met veel ervaring als assistent-bedrijfsleider in de detailhandel was hij toe aan een nieuwe uitdaging. Hij is gestart met de driejarige makelaarsopleiding en zal met name het bureaumanagement onder zijn hoede nemen.

Bas Holverda zit al sinds zijn 19e in het makelaarsvak en heeft vele jaren in Spanje als makelaar gewerkt. Terug in Nederland kon hij gelijk terecht bij De Wekker waar hij de aan- en verkoop van woningen op zich zal nemen. “Ik hou van de dynamiek van dit vak. Het begeleiden van mijn klanten die hun droomhuis zoeken vind ik het mooiste wat er is.” 

Juist de aankoop van woningen is in de huidige markt uitdagend. Aankoopmakelaars zijn vaak als eerste op de hoogte van huizen die op de markt komen en zij geven een objectieve mening over de woning. Als het om het verkopen van woningen gaat ziet Bas het als een uitdaging om de doelstelling van De Wekker Makelaardij, een woning binnen drie maande verkopen, te behalen. Lukt dit niet dan gaan zij inleveren op de toch al zeer concurrerende courtage. 

“Zo zijn onze klanten er zeker van dat wij er alles aan doen om de woning zo snel mogelijk te verkopen. Want ook wij leveren liever niet graag onnodig geld in”, zegt Bas. Lukt het in een zeer uitzonderlijk geval niet om de woning te verkopen dan geldt ‘no cure no pay’. De Wekker Makelaardij heeft deze prestatie-courtage in Nederland geïntroduceerd.

Het dynamische van dit makelaarskantoor zit hem ook in de snelheid waarmee het verkoopproces in gang wordt gezet. “Als het intakegesprek vandaag plaatsvindt dan staat het huis de volgende dag online”, aldus Dennis. Ook taxatierapporten worden snel geleverd. Jeroen: “Een dag na de taxatie ligt het rapport bij de klant in huis.”

Natuurlijk houdt het makelaarskantoor ook rekening met de coronamaatregelen. Een open huis organiseren is niet meer mogelijk. Een woning bezoeken kan alleen op afspraak. De belangstellenden mogen elkaar niet in de weg lopen, dus er wordt voldoende ruimte gepland tussen de bezoeken in.

Meer informatie: www.dewekkervoorburg.nl, tel. 070-2199749; e-mail: info@dewekkermakelaardij.nl.

Meer berichten