Rani van Beynum van The Embassy Network travel & visa services kan met zijn ruime reiservaring bedrijven en particulieren snel en efficiënt voorzien van reisadvies (foto: Inge Koot).
Rani van Beynum van The Embassy Network travel & visa services kan met zijn ruime reiservaring bedrijven en particulieren snel en efficiënt voorzien van reisadvies (foto: Inge Koot).

Snel en efficiënt reisadvies door The Embassy Network travel & visa services

Ondernemer in Beeld 1.934 keer gelezen

Voorburg - The Embassy Network travel & visa services is een 10 jarig en onafhankelijk reis- en visum bureau met de slogan 'moving smart people', gevestigd aan de Van de Wateringelaan 164 in Voorburg. De entree en zijn kantoor hangen vol met eigen gemaakte foto's van diverse bestemmingen. Rani van Beynum heeft al 75 landen bezocht en dus de nodige bestemmingskennis.

 "Tijdens mijn tijd bij de Ambassade van Zuid-Afrika in Den Haag ging er een wereld voor mij open die je alleen goed leert kennen als je erin zit. Je leert heel veel op het gebied van de diplomatieke ondersteuning, communicatie, logistiek, planning, visa en protocol van de staats- werkbezoeken en inkomende delegaties. Je moet natuurlijk wel je talen spreken zoals Nederlands, Engels, Frans, Spaans en Duits. Met deze ervaringen erbij ben ik begonnen in 2005."

Rani neemt de tijd voor zijn klant. "Klanten kunnen bij mij op afspraak langskomen en kunnen terecht voor vliegtickets, visa, legalisaties, treintickets, hotel en auto reserveringen alsmede reis- en annuleringsverzekering en de taxiservice Schiphol. Visit USA tarieven zijn heel erg populair. Tegen een scherpe prijs toch flexibele tickets en hotel overnachtingen plus autohuur voor de korte trip over de plas."

Daarnaast scheelt het de klant heel veel tijd. De combinatie van kennis van reizen en werken in alle landen, feedback van klanten en kennis van de procedures bij ambassades en consulaten zorgt ervoor dat Rani de klant snel en efficiënt kan adviseren. "Ook veel secretaresses, office managers en personal assistants weten de weg naar ons te vinden. Als zij alles zelf moet uitzoeken inclusief al het papierwerk voor een visum of legalisatie kunnen ze hun andere werkzaamheden niet meer doen. Ze laten het graag over aan de specialist."

Rani richt zich niet alleen op bedrijven maar ook particulieren kunnen profiteren van de uitgebreide service. "Zelfs het ophalen bij de gate op Schiphol is mogelijk." Rani werkt als onafhankelijke partij met diverse internationale inkoopkanalen en wordt benaderd door marktpartijen die scherpe deals aanbieden. "Zo wordt er voor de klanten een op maat gemaakt reis- en visum advies samengesteld tegen scherpe prijzen. Een mooie stedentrip naar Madrid, maar ook een complexe zakenreis naar China en Japan is snel en gemakkelijk georganiseerd."

Maar Rani doet meer. Hij verzorgt bijvoorbeeld ook reizen voor sprekers die uitgenodigd zijn voor congressen. "Ik verzorg een compleet logistiek pakket. Plus het begeleiden van mensen die vrienden, familie, zakenpartners uitnodigen die op vakantie of voor zaken naar Nederland komen en een visum, verzekering en ticket nodig hebben. Maar ik regel ook spoedtickets in geval van een begrafenis."

Voor de lezers van Het Krantje heeft Rani een leuke aanbieding. "Klanten die via ons een visum aanvragen bijvoorbeeld voor China, India of Vietnam kunnen op afspraak gratis pasfoto's laten maken bij Ringfoto Focus Voorburg op het Koningin Julianaplein in Voorburg. Ik zou zeggen maak gebruik van onze expertise en ontvang aanzienlijke besparingen op uw reizen. Aarzel niet om contact met mij op te nemen met eventuele vragen over en het regelen van de reizen. Ik zorg ervoor dat de reis zonder gedoe wordt geregeld."

Meer informatie op www.theembassynetwork.com of bel voor een afspraak naar 06-22299149.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant