De Poolse topstyliste Monika Maczka opent haar nieuwe kapsalon HairSpa Magma op 2 september (foto: PR).
De Poolse topstyliste Monika Maczka opent haar nieuwe kapsalon HairSpa Magma op 2 september (foto: PR).

Topstyliste Monika Maczka viert 20-jarig jubileum met opening van eigen kapsalon

Ondernemer in Beeld 1.230 keer gelezen

Leidschendam/Den Haag - Monika Maczka, de bekende Poolse topstyliste, viert vrijdag 2 september haar 20-jarig jubileum met de opening van haar eigen kapsalon voor mannen, vrouwen en kinderen. In het pand aan de Zuidlarenstraat 195 te Den Haag, vindt van 15.00 tot 18.00 uur de opening van HairSpa Magma plaats.

Er is hard gewerkt in het pand aan de Zuidlarenstraat. De inrichting, met nieuwe op maat gemaakte meubelen en een tweetal massagestoelen voor het wassen van de haren, heeft Monika zelf aangepakt. De kapsalon straalt professionaliteit en kwaliteit uit en dat zijn ook de kwalificaties die Monika in haar werk als topstyliste wil bieden.

In het nieuwe pand is naast de kapsalon ook een ruimte voor een schoonheidsspecialiste, inclusief luxe doucheruimte, en er is een nagelstyliste werkzaam in de kapsalon. "Met dit concept bied ik een compleet geïntegreerd pakket aan voor haren, nagels en schoonheid", vertelt Monika.

Al vanaf haar 15e heeft Monika de ambitie de beste te worden in haar vak. Monika is geboren in Szczecin en woont sinds 2007 in Nederland. Na een pittige cursus Nederlands ging zij in 2008 aan de slag bij een kapsalon in Leidschendam. De muur met diploma's en certificaten van Monika in haar nieuwe kapsalon is indrukwekkend. Diverse diploma's van het kappersvak op HBO niveau uit Polen, aangevuld met certificaten uit Nederland, waarbij de titel 'Wella Expert Color', het meest in het oog springt. Zij is een expert in het kleuren van haren en kan een eigen kleur creëren, al naar gelang de wens van de klant en de huidige trend.

De klant staat bij Monika hoog in het vaandel. Dat werd vorig jaar bevestigd tijdens de verkiezing van Polonus. Daar werd ze door het publiek verkozen tot meest succesvolle Pool van het jaar. Ik vind dat een buitengewoon eervolle vermelding", aldus Monika.

Er is nog een noviteit. Zij is licentiehouder van de producten van Bestwater. Dat is een Duits bedrijf met innovatieve en hooggekwalificeerde producten op het gebied van lucht- en waterfiltering en daarmee marktleider in vele landen in de wereld. "Deze producten zijn nu via mij voor het eerst voor Nederland bereikbaar."

Het harde water in Nederland kan met het waterfilteringssysteem van Bestwater, voor 99% geschoond worden van externe stoffen, zoals kalk, nitrieten en nitraten. "Juist deze stoffen maken de haren dof en minder glanzend. Bij het wassen van de haren maak ik dan ook gebruik van dit speciaal gefilterde water en genereer daarmee extra glans voor de haren."

Tevens wordt dit water in de kapsalon gebruikt voor consumptie in koffie en thee. Een andere primeur is dat de kapsalon ook zal dienen als een centrale taplocatie voor klanten. Elke klant mag gratis een tank tot 5 liter van dit speciaal gefilterde water aftappen en meenemen.

Monika staat klaar om een afspraak voor de lezers van het Krantje in te plannen. Bij medeneming van dit krantenartikel krijgt men bij de kapsalon, schoonheidsspecialiste en nagelstyliste 20% korting.

Meer informatie over HairSpa Magma, Zuidlarenstraat 195, is te vinden op www.hairspa-magma.nl of via 0616287959. Gratis parkeren voor de deur!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant