Logo hetkrantje-online.nl
Turnen bij Gymnova Gymnastiek (foto: Ankie Mathlener).
Turnen bij Gymnova Gymnastiek (foto: Ankie Mathlener).

Gymnova-Gymnastiek gaat door in de zomervakantie

  •   keer gelezen   Sport

Leidschendam-Voorburg - Half maart moesten alle sportverenigingen, en dus ook Gymnova, stoppen met hun lessen en trainingen. Heel veel kinderen en volwassenen misten hun sportieve uurtjes.

Vanaf begin juni kon buiten gesport worden. Voetbalvereniging SEV stelde hiervoor een terrein beschikbaar. Daardoor kon Gymnova weer aan de slag. Vanaf 1 juli is binnen sporten ook weer toegestaan en kwamen er weer zalen beschikbaar. Velen gingen op dat moment weer naar binnen. Iedereen was blij weer in de zaal aan de gang te kunnen gaan en dat verdreef een beetje de teleurstelling over de gemiste uren. 

Bestuur en trainers van Gymnova-Gymnastiek hebben vervolgens besloten tijdens de schoolvakantie door te gaan met lesgeven. Er wordt een beperkt rooster uitgevoerd, in de school De Balans in Leidschenveen en in school De Vliethorst aan de Prinses Carolinalaan in Leidschendam.  Voor de uren waarop les wordt gegeven kunt u kijken op www.gymnovagym.nl.

Daarnaast organiseert Gymnova in de zomervakantie tweemaal een turnfunmiddag in de turnhal De Cascade aan de Delflandlaan 6 in Voorburg op vrijdag 7 augustus en op vrijdag 28 augustus. Beide dagen van 13.00 tot 15.00 uur. Deze middag kost voor leden €2 en voor niet-leden €5. Wil je kennismaken met turnen in een echte turnhal? inschrijven kan via turnfungymnova@hotmail.com.

Meer berichten