(foto: Hein Athmer).
(foto: Hein Athmer). Hein Athmer

Heren Cartouche verliezen van de koploper

Sport 234 keer gelezen

Voorburg - Cartouche heren 1 speelde dit weekend een belangrijke wedstrijd tegen de koploper in de promotieklasse, SCHC.

Waar de mannen van Cartouche vorige week uit de startblokken schoten, kenden de hockeyers deze keer juist een erg matige start. Al snel in het eerste kwart kreeg de Voorburgse ploeg een ongelukkige corner tegen. Deze corner werd in eerste instantie gered door Christopher Combe, maar uit de rebound konden de gasten uit Bilthoven alsnog de 0-1 op het scoreboard aan laten tekenen.

Zowel het eerste als het tweede kwart waren de Voorburgers onrustig en had SCHC het betere van het spel. Dit resulteerde ook in de tweede goal voor SCHC. Met een 0-2 ruststand moest de ploeg uit Voorburg alle zeilen bijzetten om een resultaat te behalen.

Het 3e en 4e kwart waren al doende ook overduidelijk voor Cartouche maar dit resulteerde in te weinig kansen en doelpogingen. Daardoor stond de 0-2 ruststand bij het laatste fluitsignaal nog altijd op het scorebord.