Na afloop van de wedstrijden is het goed toeven in het prachtige - bijna gerenoveerde - monumentale clubhuis met een mooi terras.
Na afloop van de wedstrijden is het goed toeven in het prachtige - bijna gerenoveerde - monumentale clubhuis met een mooi terras.

Nieuwkomer TVR ontwaakt op tennispark Vreugd & Rust

Sport 311 keer gelezen

De tennisclubs zijn ontwaakt uit hun noodgedwongen voorjaarsdutje. Dat geldt ook voor TVR dat deze jaargang - na een verhuizing vanaf de Spoorlaan - debuteert op tennispark Vreugd & Rust.

¨We wilden in het voorjaar met allerlei activiteiten als nieuwkomer op het tennispark, hier aan het Oosteinde, onze komst feestelijk inwijden¨, zegt voorzitter Jurjen Oonk. ¨Door het Coronavirus hebben we evenementen helaas moeten uitstellen en zelfs afstellen.¨

Nu het park sinds enkele weken weer definitief toegankelijk is verklaard, kunnen de 130 leden eindelijk de rackets weer tevoorschijn halen. ¨We pakken de draad weer snel op. Ook overdag op donderdag wanneer de ouderen graag een balletje slaan. De populaire voorjaarscompetitie van de KNLTB wordt mogelijk in het najaar afgewerkt”, aldus Oonk. TVR houdt nog wel clubkampioenschappen, ingedeeld naar sterkte.

TVR is evenwel meer dan alleen een tennisclub. Het is een vereniging waar vele activiteiten op het programma staan. ¨Waar de leden het fijn vinden om elkaar te treffen om even bij te kletsen¨, verzekert Oonk. ¨Na afloop van de wedstrijden is het hier goed toeven in het prachtige - bijna gerenoveerde - monumentale clubhuis met een mooi terras waar je lekker kan eten.¨ Meer info op www.tvronline.nl.

Uit de krant

Uit de krant